Γλυκά Νερά: Στη ΓΑΔΑ για να καταθέσει ο 32χρονος πιλότος – Τι ανέφερε για την “ψυχολόγο”

Στο τμήμα Δίωξης Οικονομικών Εγκλημάτων της ΓΑΔΑ για να καταθέσει, βρέθηκε πριν από λίγο ο 32χρονος σύζυγός της Καρολάιν σε συνέχεια της κατάθεσης της “ψυχολόγου”, Ελένης Μυλωνοπούλου την Τρίτη μετά τις αναφορές της Ένωσης Ψυχολόγων ότι δεν έχει πτυχίο.

Ο πιλότος, δηλαδή, δεν κλήθηκε στη ΓΑΔΑ για την υπόθεση της ληστείας μετά φόνου, αλλά για την υπόθεση της “ψυχολόγου”. Ο 32χρονος φέρεται να κατέθεσε ότι απευθύνθηκε στην κα. Μυλωνοπούλου έπειτα από αναζητήσεις που είχε κάνει στο Ίντερνετ, σύμφωνα με το Μega. Επίσης ανέφερε ότι από τον Οκτώβριο του 2020 έως τις αρχές του 2021 ο ίδιος και η σύζυγός του είχαν κάνει οκτώ συνεδρίες με την κα. Μυλωνοπούλου, ότι όλα είχαν εξελιχθεί ομαλά και οι συμβουλές που λάμβανε, ήταν σημαντικές και δραστικές σε σχέση με το πρόβλημα που αντιμετώπιζε η σύζυγός του.

Επίσης ο πιλότος ανέφερε ότι της έδωσε άδεια, προκειμένου να εμφανιστεί και να μιλήσει στα μέσα ενημέρωσης επισημαίνοντας ότι η τελευταία φορά που μίλησε μαζί της, ήταν περίπου δύο μέρες μετά τη δολοφονία της Καρολάιν μέσα στη μεζονέτα των Γλυκών Νερών και όταν η κα. Μυλωνοπούλου του τηλεφώνησε για να του εκφράσει τα συλλυπητήριά της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Μega που επικαλείται αναφορές αστυνομικών, υπάρχουν σαφείς ενδείξεις και έγγραφα ότι η αποπομπή της Ελένης Μυλωνοπούλου από την “Μεγάλη Στοά” δεν έχει να κάνει με το αν είχε ή όχι πτυχίο ψυχολόγου, αλλά θέματα οικονομικής διαχείρισης.

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.