Γλυκά Νερά: Σε ποιον δρόμο της περιοχής μπορεί να κρύβεται το “κλειδί” για την υπόθεση

Στην οδό Διαδόχου Παύλου στα Γλυκά Νερά πιθανότατα κρύβεται το “κλειδί” για την υπόθεση της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν τα ξημερώματα της Τρίτης 11 Μαΐου. Ο συγκεκριμένος δρόμος βρίσκεται πολύ κοντά στη μεζονέτα του ζευγαριού και δεν αποκλείεται να πέρασαν από εκεί οι δράστες τόσο για να φτάσουν όσο και για να διαφύγουν από τη μεζονέτα.

Στον συγκεκριμένο δρόμο των Γλυκών Νερών έχει καταγραφεί από κάμερα ασφαλείας να κινείται τις επίμαχες ώρες και ένα ύποπτο αυτοκίνητο. Το βίντεο ντοκουμέντο έφερε στο φως η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη το βράδυ της Παρασκευής. Πρόκειται για ένα σκουρόχρωμο αυτοκίνητο που κινείται στη Λεωφόρο Λαυρίου και στρίβει αριστερά διασχίζοντας την κάθετα στις 3.36 τα ξημερώματα με κατεύθυνση την οδό Διαδόχου Παύλου. Στις 5.30 το πρωί, δηλαδή περίπου δύο ώρες μετά, το ίδιο αυτοκίνητο βγαίνει ξανά από τη Διαδόχου Παύλου στη Λαυρίου, τη διασχίζει κάθετα με ταχύτητα και στρίβει με κατεύθυνση προς την Αγία Παρασκευή. Η ώρα συμπίπτει με την ώρα που φέρεται να έφυγαν οι δράστες από το σημείο του εγκλήματος.

Η εκπομπή “Τούνελ” ακολούθησε την πορεία αυτού του αυτοκινήτου στην οδό Διαδόχου Παύλου και εντόπισε σημεία ερημικά, τα οποία δεν αποκλείεται να χρησιμοποίησαν οι δράστες για κάλυψη και παρακολούθηση. Στην περιοχή υπάρχουν λίγα σπίτια και οι δράστες θα μπορούσαν να φτάσουν στη μεζονέτα με τα πόδια μέσα από ένα χωράφι χωρίς να γίνουν αντιληπτοί. Σύμφωνα με την εκπομπή, οι κάμερες μιας κοντινής επιχείρησης δεν λειτουργούσαν, ενώ από μία άλλη μονοκατοικία οι ένοικοι που είχαν φύγει, είχαν ξηλώσει τις κάμερες που είχαν.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ