Γλυκά Νερά: Σε άσχημη κατάσταση η φίλη της Καρολάιν – Ήταν η μόνη που ήξερε ότι ήθελε να χωρίσει

Η Αλόννησος είναι συγκλονισμένη μετά τις καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση των Γλυκών Νερών. Το αρχικό μούδιασμα διαδέχτηκε η οργή για τον Μπάμπη ο οποίος ομολόγησε ότι εκείνος ήταν που σκότωσε την άτυχη Καρολάιν και “σκηνοθέτησε” σκηνικό ληστείας στο σπίτι τους, με τον ίδιο να παίζει θέατρο μπροστά σε όλους για 37 ολόκληρες ημέρες.

Τα παράθυρα του σπιτιού των γονιών της Καρολάιν στην Αλόννησο είναι κλειστά από χθες με τη μητέρα της να μην έχει βγει καθόλου από το σπίτι. Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο ΑΝΤ1, κόσμος πηγαίνει για να σταθεί σε αυτούς τους γονείς που είναι σοκαρισμένοι. Όλοι είναι εξοργισμένοι γιατί συμπαραστέκονταν στον 32χρονο πιλότο από την πρώτη στιγμή και του φέρονταν σαν να είναι οικογένειά τους.

Συγγενικό πρόσωπο της Καρολάιν αποκάλυψε πάντως, στον ΑΝΤ1 ότι μόνο στην κολλητή φίλη της είχε εκμυστηρευθεί η άτυχη 20χρονη ότι ήθελε να χωρίσει με τον Μπάμπη.

“Η μητέρα της φίλης της Καρολάιν μας είπε ότι η κόρη της ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση από τη στιγμή που βγήκε η είδηση. Μεγάλωσαν μαζί και ήταν η πρώτη που είχε μάθει ότι ήθελε να χωρίσει. Κάποια στιγμή είπε στην Αναστασία ότι θέλει να χωρίσει με τον Μπάμπη. Προφανώς αυτό το γεγονός τον συγκλόνισε, δεν ήθελε γιατί από ότι μάθαμε ήταν ένα ζευγάρι πολύ αγαπημένο”.

Όπως είπε ο ίδιος, “δεν το περίμενε κανένας. Ούτε για μια στιγμή δεν μπορούσε να σκεφτεί κανείς ότι είναι ο σύζυγος ο δράστης. Χθες η φίλη της Καρολάιν ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση, έκλαιγε συνέχεια. Η μητέρα της προσπαθούσε να την παρηγορήσει”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ