Γλυκά Νερά: “Πρέπει να φύγω γιατί…” – Τι είπε ο πιλότος στη μητέρα της Καρολάιν

Το τι συνέβη το πρωί της Πέμπτης στο τρισάγιο της Καρολάιν στην Αλόννησο έφερε στο φως της δημοσιότητας το Mega. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του “Μεγάλου Καναλιού, φίλοι του ζευγαριού πλησιάζουν τον πιλότο για να τον συλλυπηθούν, πριν ξεκινήσει το τρισάγιο στον τάφο της 20χρονης, ένας αστυνομικός με πολιτικά από το τοπικό τμήμα τον πλησιάζει και του ζητά να τον ακολουθήσει, λέγοντάς του ότι υπάρχουν εξελίξεις για τη δολοφονία της συζύγου του.

Ο 32χρονος, πλησιάζει τη μητέρα της Καρολάιν και σύμφωνα πληροφορίες της λέει: «Πρέπει να φύγω. Δεν μπορώ να μείνω στο τρισάγιο. Πρέπει να πάω στο αεροδρόμιο, γιατί έπιασαν ένα άτομο και μου είπαν ότι πρέπει να επιστρέψω άμεσα για να τον αναγνωρίσω».

Ο 32χρονος μπαίνει σε ένα κόκκινο αυτοκίνητο και ο αστυνομικός τον οδηγεί στο τμήμα. Παραμένουν εκεί ως τις 10 και μισή, όπου με εντολή του αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ, το ελικόπτερο της αστυνομίας φτάνει στο ελικοδρόμιο του νησιού για να παραλάβει τον πιλότο και να τον μεταφέρει στην Αθήνα. Δίπλα στον χώρο προσγείωσης διακρίνεται το ελικόπτερο, με το οποίο ο 32χρονος είχε φτάσει στο νησί χθες το απόγευμα μαζί με τον αδελφό του, προκειμένου να παρευρεθούν στο μνημόσυνο της 20χρονης μητέρας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ