Γλυκά Νερά: Πώς ο συζυγοκτόνος δικαιολόγησε την αφαίρεση της κάρτας μνήμης από την κάμερα

Νέες πληροφορίες από την απολογία του συζυγοκτόνου έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Ο ανακριτής έκανε συγκεκριμένες ερωτήσεις για να διαπιστώσει τι συνέβη τη νύχτα της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν. Στο μικροσκόπιο μπήκαν η κάμερα ασφαλείας και το πώς αφαιρέθηκε η κάρτα μνήμης, στοιχείο που θεωρείται κομβικό.

Σύμφωνα με το ΜEGA, ο 33χρονος ισχυρίστηκε ότι η κάμερα σταματά την καταγραφή όταν κάποιος που έχει εγκατεστημένη τη σχετική εφαρμογή στο κινητό του μπει σε αυτή για να δει τι έχει καταγραφεί. Ο συζυγοκτόνος υποστήριξε ότι μπήκε να στην εφαρμογή εκείνη τη στιγμή για να δει αν έχει καταγραφεί ο τσακωμός του με την Καρολάιν, κατά τον οποίο, όπως ανέφερε, η άτυχη 20χρονη του είχε πει η “να ψοφήσετε εσύ και το παιδί”.

Στο ερώτημα γιατί ήθελε να δει το συγκεκριμένο απόσπασμα, ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος απάντησε ότι ήθελε να πάει να το δείξει στην Καρολάιν για να καταλάβει πόσο άσχημη ήταν η συμπεριφορά της.

Δικαστικές πηγές ανέφεραν στο MEGA ότι πρέπει να γίνει πραγματογνωμοσύνη στην κάμερα, διότι η αφαίρεση της κάρτας μνήμης ενισχύει ή αποδομεί το ζήτημα της προμελέτης του εγκλήματος.

Άλλο ένα βασικό στοιχείο έχει να κάνει με τη στάση στην οποία βρέθηκε νεκρή η Καρολάιν. Η άτυχη 20χρονη βρέθηκε μπρούμυτα και χωρίς να έχει κανένα αμυντικό τραύμα, κάτι που σημαίνει ότι το θύμα κοιμόταν και πως σε καμία περίπτωση δεν προκάλεσε τον 33χρονο, όπως ο ίδιος ισχυρίζεται.

Τέλος, σύμφωνα με το MEGA, αν ο πιλότος καταδικαστεί αμετάκλητα, τότε χάνει οριστικά την γονική μέριμνα του παιδιού του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ