Γλυκά Νερά: Ο πιλότος θέλει να εκτίσει την ποινή και να μεγαλώσει το παιδί του – ΒΙΝΤΕΟ

Ποινική δίωξη για δύο κακουργήματα και δύο πλημμελήματα ασκήθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών σε βάρος του 33χρονου πιλότου, ο οποίος ομολόγησε το βράδυ της Πέμπτης πως εκείνος διέπραξε τη δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά.

Ο πιλότος ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς πως είχε έντονους καυγάδες με τη σύζυγό του και ότι η κίνηση της Καρολάιν να αφήσει το μωρό τους με δύναμη στην κούνια του ήταν αυτή που τον έκανε να “θολώσει” και να φτάσει στο έγκλημα εν βρασμώ ψυχής.

Μεταξύ άλλων, όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1, ανέφερε ότι οι διαπληκτισμοί αφορούσαν το ωράριο εργασίας του και ότι η 20χρονη μητέρα έμενε μόνη της στο σπίτι με ένα μωρό, γι’ αυτό ήθελε να πάει να μείνει στην Αλόννησο το καλοκαίρι με την οικογένειά της. Επιπλέον υποστήριξε πως το θύμα τον ζήλευε και έψαχνε συνεχώς το κινητό του τηλέφωνο.

Αφού έπνιξε την 20χρονη, σκότωσε το σκυλί τους και έστησε σκηνικό ληστείας προκειμένου να είναι ελεύθερος, σκεπτόμενος την κόρη του. Μάλιστα σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, είπε στους αστυνομικούς ότι θέλει η υπόθεση να τελειώνει, να γίνει η δίκη, να εκτίσει την ποινή του γιατί στη συνέχεια έχει να μεγαλώσει το παιδί του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ