Γλυκά Νερά: Ο πιλότος εκβίαζε έμμεσα και την “ψυχολόγο”, λέει η δικηγόρος της

“Μόνο η εντολέας μου είχε αναφέρει ότι η σχέση του ζευγαριού ήταν στα άκρα. Για την εντολέα μου και εμένα προσωπικά ήταν μεγάλη ανακούφιση ότι επιτέλους έγινε η σύλληψη του δράστη”, είπε στον ΑΝΤ1 η Σταματία Μάρκου, συνήγορος της Ελένης Μυλωνοπούλου, που ήταν σύμβουλος ψυχικής υγείας της άτυχης Καρολάιν και του πιλότου, ο οποίος έπειτα από 37 ημέρες ομολόγησε ότι εκείνος ήταν ο δολοφόνος της 20χρονης.

Όπως είπε η δικηγόρος “αγωνία είχα μέχρι να συλληφθεί ο δράστης” και συμπλήρωσε ότι “όταν έλεγα στα δελτία Τύπου, ‘επιτέλους, σωπάστε’, αυτό είχα κατά νου ‘επιτέλους, σωπάστε γιατί ο δολοφόνος κυκλοφορεί ελεύθερος”.

Αποκάλυψε, δε, ότι ο πιλότος “έμμεσα εκβίαζε και τη δική μου εντολέα να βγει να δώσει συνέντευξη, διότι ήταν δική του απαίτηση, και αυτό ήταν επίσης μία ένδειξη ότι ήταν ο δολοφόνος…”.

Σύμφωνα με την συνήγορο, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος “ζήτησε από την εντολέα μου, ‘δώσε απάντηση στους δημοσιογράφους γιατί δεν πείθονται και παρουσιάζουν εμένα σαν να έχω σκοτώσει την Καρολάιν’. Βρισκόμενη σε μία πολύ επικίνδυνη κατάσταση η εντολέας μου, και εγώ, ζούμε όλο αυτό το διάστημα με φόβο”, αναφέρει για να προσθέσει πως η εντολέας της “προσέλαβε εταιρεία σεκιούριτι για να φυλούν την ίδια και τον σύζυγο και το παιδί τους και το σπίτι τους”. “Δεν το έκανε τυχαία…”, είπε.

“Η εντολέας μου κατέθεσε τα πάντα στις Αρχές. Οι Αρχές καλώς έπραξαν, έπρεπε να δέσουν τη δικογραφία. Εμείς κάναμε υπομονή και θα κάναμε όση έπρεπε για την ψυχή αυτής της κοπέλας, μέχρι να συλληφθεί ο δράστης”, συμπλήρωσε η συνήγορος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ