Γλυκά Νερά: Νέες αποκαλύψεις για τις σχέσεις του ζευγαριού – Το σενάριο για την εμπλοκή τρίτου προσώπου στη δολοφονία

Νέα στοιχεία για τη δολοφονία της Καρολάιν στη μεζονέτα των Γλυκών Νερών έφερε στο φως δημοσιότητας το Mega. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, αυτό που απασχολεί τις Αρχές είναι το αν υπήρχε ή όχι ενδοοικογενειακή βία στο σπίτι του ζευγαριού. Είναι γνωστό ένα επεισόδιο, κατά το οποίο ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της Καρολάιν είχε σπάσει μια πόρτα του σπιτιού, τον Νοέμβριο του 2020. Η πόρτα επισκευάστηκε από τον ίδιο τον συζυγοκτόνο, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο. Αυτός ο έντονος καβγάς ήταν γνωστός και στους γείτονες του ζευγαριού στα Γλυκά Νερά.

Όταν μπήκαν στο σπίτι οι αστυνομικοί μετά τη δολοφονία της 20χρονης μητέρας, η πόρτα αυτή βρέθηκε σχεδόν κατεστραμμένη. Αρχικά η ΕΛ.ΑΣ. θεώρησε ότι αυτό το έκαναν οι υποτιθέμενοι ληστές. Αυτή η πόρτα, όμως, δεν έσπασε από τους φανταστικούς δράστες. Έχει, μάλιστα, σημάδια που παραπέμπουν σε χτύπημα με τσεκούρι, λοστό ή κάποιον γάντζο.

Ταυτόχρονα, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, το ημερολόγιο της Καρολάιν αποτελεί προσωπικό δεδομένο που ερευνάται από τις Αρχές, ωστόσο, παραμένει ένα βασικό ερώτημα πώς είναι δυνατόν η ΕΛ.ΑΣ. να το είχε διαβάσει και να μην είχε κινηθεί νωρίτερα προς την πλευρά του 33χρονου.

Σε ό,τι αφορά το ενδεχόμενο παρουσίας τρίτου προσώπου με άμεση ή έμμεση εμπλοκή στο έγκλημα, στο ρεπορτάζ επισημαίνεται πως πιθανολογείται η έμμεση συμμετοχή, αλλά όχι με παρουσία άλλου ατόμου στο σπίτι, τη νύχτα της δολοφονίας. Αν υπάρχει, θα πρόκειται για πρόσωπο που μπορεί να γνώριζε για τις διενέξεις του ζευγαριού.

Τέλος, σε ό,τι αφορά την αγορά του οικοπέδου και το δάνειο που προεγκρίθηκε, υπάρχουν διάφορες πληροφορίες που δεν έχουν ερευνηθεί. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο δράστης ήθελε να αποκτήσει ένα προκατασκευασμένο σπίτι, όμως συγκεκριμένοι άνθρωποι ανέφεραν ότι υπήρχαν επαφές με τον συζυγοκτόνο τον περασμένο Ιανουάριο-Φεβρουάριο, και όχι το κρίσιμο διάστημα πριν ή μετά τον φόνο.

Ο 33χρονος υποστήριζε ότι είχε 11.000 ευρώ στο σπίτι που υποτίθεται ότι άρπαξαν οι “ληστές” και δεν έχει εξηγήσει στους αστυνομικούς πώς βρέθηκαν στην κατοχή του, για να διαπιστώσει η Αστυνομία αν τελικώς υπήρχε το συγκεκριμένο χρηματικό ποσό.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ