Γλυκά Νερά: Νέα δήλωση “βόμβα” Κατερινόπουλου – Τι είπε για τη δολοφονία και το ταξίδι στη Σούδα – ΒΙΝΤΕΟ

Για προμελετημένο έγκλημα έκανε λόγο ο ταξίαρχος της ΕΛ.ΑΣ. εν αποστρατεία, Θανάσης Κατερινόπουλος, μιλώντας στο OPEN για τη δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά. “Δεν πείθομαι ότι είναι έγκλημα εν βρασμώ, ερωτικού πάθους. Φαίνεται ένας προσχεδιασμός και το ερώτημα είναι ποιοι είναι – αν είναι – πίσω από αυτόν και για ποιον λόγο έγινε αυτό το έγκλημα” είπε ο κ. Κατερινόπουλος, αναφερόμενος στον συζυγοκτόνο.

“Δεν θέλω να το συνδυάσω σε αυτή τη φάση και με άλλο έγκλημα που έγινε, παρά το γεγονός ότι όλοι διαβάζουμε διάφορα πράγματα που μπορεί να έχουν βάση και μπορεί και να μην έχουν. Αλίμονο όμως αν έχουν βάση. Τότε η δουλειά του ανακριτή είναι μεγάλη. Δεν μπορούμε να ποινικοποιήσουμε τη σχέση των ανθρώπων σε καμία περίπτωση, όμως αν έχουν βάση κάποια πράγματα, νομίζω ότι η ανάκριση οφείλει να δώσει απαντήσεις” σημείωσε.

“Εύχομαι ο ανακριτής να έχει το κουράγιο και τη δύναμη να φτάσει στο τέλος και να μαθευτεί η αλήθεια, για να αποδοθεί δικαιοσύνη”, είπε ο επίτιμος πρόεδρος των Αξιωματικών της Αστυνομίας.

Ο κ. Κατερινόπουλος αναφέρθηκε και στο επίμαχο ταξίδι στη Σούδα. “Ένας από τους δύο με έτερο πρόσωπο πήγαν να νοικιάσουν ένα σπίτι. Δεν θα πω αν είναι η Καρολάιν ή ο δολοφόνος, αυτό ας το βρουν οι αρχές. Εάν κληθώ να καταθέσω, θα καταθέσω. Έχω στα χέρια μου κάποια γραπτά μηνύματα, έναν ολόκληρο διάλογο με την ιδιοκτήτρια του ακινήτου, που αναγνώρισε στο πρόσωπο του ενός εκ των δύο. Αυτό το ταξίδι πραγματοποιήθηκε μεταξύ 10 και 12 Απριλίου” ανέφερε κ. Κατερινόπουλος, διευκρινίζοντας πως υπήρχε εκδήλωση ενδιαφέροντος για μακροπρόθεσμη ενοικίαση και πως παρουσιάστηκαν σαν ζευγάρι στην ιδιοκτήτρια.

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.