Γλυκά Νερά: Νέα αποκαλυπτική μαρτυρία κατοίκου της περιοχής – Το μαύρο τζιπ και ο άνδρας με το ποδήλατο

Μαρτυρίες από κατοίκους των Γλυκών Νερών που ίσως είδαν ύποπτα άτομα κοντά στη μεζονέτα, στην οποία εισέβαλαν οι κακοποιοί και δολοφόνησαν την 20χρονη Καρολάιν, αναζητούν οι αστυνομικοί. Μετά τη μαρτυρία γείτονα ο οποίος είχε δει ένα ύποπτο άτομο που του είπε ότι έψαχνε κάποιον Νόντα, ακόμη ένας κάτοικος της περιοχής μίλησε στο MEGA και υποστήριξε ότι τις τελευταίες μέρες είχε προσέξει κάποιες ύποπτες κινήσεις στην περιοχή.

“Είχαν γίνει εδώ μπροστά σε εμάς κάποιες περίεργες κινήσεις. Γυρνούσαν την περιοχή, είχαμε δει ένα μαύρο τζιπ και ένα ακόμα αυτοκίνητο μεγάλων κυβικών, αλλά παλιό, πάλι και αυτό σκούρο. Δεν πέρασαν να περάσει ένα αυτοκίνητο και να φύγει, πέρασαν με πολύ μικρές ταχύτητες σαν να έψαχναν. Προφανώς αυτοί έψαχναν να βρουν κάποιο σπίτι που μπορεί να είχε λεφτά, αυτή είναι η άποψή μου” δήλωσε.

Μάλιστα, σύμφωνα με μαρτυρία, στην περιοχή κυκλοφορούσε άλλο ένα άτομο, το οποίο φαινόταν ότι προσπαθούσε να κρύψει τα χαρακτηριστικά του. “Ήταν ένας τύπος με το ποδήλατο ο οποίος πέρασε, μάλιστα επειδή είναι ανηφόρα δεν ήταν πάνω, το κρατούσε το ποδήλατο και προχώραγε, φόραγε μία κουκούλα τζάκετ στο κεφάλι, και προχωρούσε έτσι ώστε να μην μπορείς να τον δεις. Κάθισε πίσω από κάτι δέντρα στον δρόμο επάνω”, τόνισε ο κάτοικος της περιοχής.

Χθες, κάτοικος της περιοχής περιέγραψε ότι είδε ένα άτομο που θεωρήθηκε ύποπτο, να κυκλοφορεί στην περιοχή. Του έπιασε την κουβέντα. Πρόκειται για έναν άνδρα, ηλικίας περίπου 50-55 ετών, ο οποίος του είπε ότι αναζητούσε κάποιον κάτοικο στην περιοχή. Τον ρωτούσε επίμονα τους δρόμους για το πού υπάρχουν αδιέξοδα και πώς λέγονται οι δρόμοι στην περιοχή. Ο γείτονας είναι σε θέση να πάει στην Αστυνομία και να περιγράψει τι έχει συμβεί, ενώ, όπως είπε, μπορεί αμέσως να τον αναγνωρίσει. Όπως είπε χαρακτηριστικά στους δημοσιογράφους : “Τη Μεγάλη Τετάρτη, κάποια στιγμή, εδώ, αντελήφθην, λίγο πιο πάνω το συμβάν, έναν άνθρωπο που περιφερόταν. Μου φάνηκε λίγο περίεργος και μου ανταποκρίθηκε ότι έχει χαθεί και ψάχνει να βρει κάποιον Νώντα, ο οποίος έμενε εκεί, σ’ αυτόν. Του λέω “ποιος Νώντας; Τι είναι αυτό; Σπίτι, οδό, ξέρεις;”. Μου λέει “δεν ξέρω”. Ήταν γύρω στις 23.00, κοντός ήταν σχετικά, το ανάστημά του περίπου στο 1,60 κάτι.Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1:

Τι δείχνει η κάμερα ασφαλείας που κατέγραψε ύποπτο άτομο κοντά στη μεζονέτα

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, μια κάμερα ασφαλείας είχε καταγράψει ένα ύποπτο άτομο. Αυτό το άτομο έχει καταγραφεί στις 5:20 τα ξημερώματα της Τρίτης από σπίτι το οποίο βρίσκεται σε απόσταση 70 μέτρων από τη μεζονέτα όπου έγινε το έγκλημα. Φαίνεται ένα άτομο που φοράει τζόκεϊ, κάτι που είναι ασυνήθιστο για τη συγκεκριμένη ώρα, όπως λένε οι αστυνομικοί, ενώ έχει και σακίδιο πλάτης. Οι αξιωματικοί εκτιμούν ότι ίσως αυτός να ήταν ο συνεργός των τριών δραστών, με ρόλο “τσιλιαδόρου”.

Όπως είπε και ο 32χρονος πιλότος που επέστρεψε στο σπίτι για να πάρει κάποια ρούχα για τον ίδιο και για την 11 μηνών κόρη τους καλεί τους πολίτες να δώσουν οποιαδήποτε πληροφορία έχουν ώστε να εντοπιστούν οι δράστες. Ανέφερε υπάρχει μία ομάδα 20 ατόμων που ψάχνει τους δράστες και δήλωσε αισιόδοξος ότι υπάρχουν στοιχεία που οδηγήσουν την αστυνομία στα ίχνη τους. Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε, αντιλήφθηκε τη γυναίκα του ήταν νεκροί όταν τον εντόπισαν και τον έλυσαν οι αστυνομικοί, καθώς μέχρι τότε θεωρούσε ότι είχε λιποθυμήσει.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ