Γλυκά Νερά: Η πρώτη αντίδραση της “ψυχολόγου” – Η αγωνία της Καρολάιν και το “θλιμμένο μωρό”

“Τελικά τα φαινόμενα απατούν” σχολίασε η σύμβουλος ψυχικής υγείας του ζευγαριού, λίγες ώρες πριν από τη σύλληψη του 32χρονου πιλότου για τη δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά.

Δημοσιογράφος του Open μίλησε με την κυρία Μυλωνοπούλου το πρωί της Τετάρτης, την ώρα δηλαδή που αστυνομικοί βρίσκονταν στην Αλόννησο για να μεταφέρουν τον πιλότο στην ΓΑΔΑ. Όπως αποκάλυψε, η πρώτη αντίδραση της “ψυχολόγου” ήταν σιωπή. Η ίδια όπως είπε είχε σχηματίσει την εντύπωση πως επρόκειτο για ένα τρισευτυχισμένο ζευγάρι.

Μεταξύ άλλων η σύμβουλος ψυχικής υγείας ανέφερε στη δημοσιογράφο ότι το ζευγάρι την επισκεπτόταν πάντα μαζί και πως η Καρολάιν είχε εκφράσει επιπλέον την αγωνία της για το σκυλάκι της, το οποίο λάτρευε, και σκόπευε να εκπαιδεύσει, ώστε να μην τρώει φαγητό από κανέναν άλλον καθώς αγωνιούσε μήπως κάποιος το δηλητηριάσει με φόλα.

Μεταξύ άλλων υποστήριξε πως ο πιλότος της είχε ζητήσει να βγει και να πει γι’ αυτόν δημόσια δυο καλά λόγια. Τέλος, όπως ανέφερε η δημοσιογράφος Ευαγγελία Κουγιανού, η “ψυχολόγος” τη ρώτησε αν η ίδια γνωρίζει για το οικόπεδο και εάν έχει ολοκληρωθεί η αγοραπωλησία του, ενώ σχολίασε πως το 11 μηνών βρέφος του ζευγαριού ήταν πάντα θλιμμένο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ