Γλυκά Νερά: Η φωτογραφία στο κινητό της Καρολάιν που “πρόδωσε” τον στυγερό δολοφόνο

Η κάμερα με την οποία το ζευγάρι επιτηρούσε την 11 μηνών κόρη τους στο σαλόνι φαίνεται ότι έπαιξε σημαντικό ρόλο στην εξιχνίαση της αποτρόπαιας δολοφονίας της Καρολάιν στη μεζονέτα των Γλυκών Νερών. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega, έπειτα από ηλεκτρονική ανάλυση στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ του κινητού της άτυχης μητέρας, προέκυψε μία εφαρμογή που ήταν συνδεδεμένη μ΄ αυτή την κάμερα και ήρθε στην επιφάνεια ένα φωτογραφικό καρέ. Σ’ αυτή ο πιλότος είναι αγκαλιά με το βρέφος στο σαλόνι, την ώρα που – σύμφωνα με την κατάθεσή του – είχαν, ήδη, εισβάλλει στο σπίτι οι υποτιθέμενοι ληστές.

Το κινητό τηλέφωνο της Καρολάιν ήταν συνδεδεμένο με την κάμερα που διατηρούσε το ζευγάρι στο σαλόνι, προκειμένου να μπορεί να παρακολουθεί το παιδί, μία λεπτομέρεια που ο Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος φαίνεται να παρέλειψε στη “σκηνοθεσία” της δολοφονίας και η οποία τελικά βοήθησε στην εξιχνίαση του αποτρόπαιου εγκλήματος.iframe tag

Ταυτόχρονα, σύμφωνα με το Mega οι αστυνομικοί που τον ανέκριναν, έπαψαν να εξετάζουν το ενδεχόμενο της ληστείας την στιγμή που ο πιλότος τελικά ομολόγησε. Η ΕΛ.ΑΣ. είχε τις ενδείξεις τα τελευταία 24ωρα, καθώς τα στοιχεία από τα εγκληματολογικά έδειχναν ως ύποπτο τον πιλότο, με τις θεωρίες και τα ψέματα που έλεγε να καταρρέουν σιγά σιγά. Είχε ισχυριστεί ότι οι υποτιθέμενοι ληστές που μπήκαν στο σπίτι, έκλεψαν χρήματα και κοσμήματα. Λεφτά δεν υπήρξαν ποτέ, ενώ ενώ τα κοσμήματα τα έκρυβε ο ίδιος ο 32χρονος κάτω από τη σέλα της μηχανής του. Όταν άνοιξε ο κλοιός της αστυνομίας, κατάφερε να τα ξεφορτωθεί πετώντας τα σε κάδο απορριμμάτων.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ