Γλυκά Νερά: Η μητέρα της Καρολάιν έσπασε την επιγραφή στο μνήμα

“Στην αγαπημένη μας μητέρα, σύζυγο και κόρη” έγραφε η επιγραφή επάνω στο μνήμα της Καρολάιν, που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της στα Γλυκά Νερά. Από την πρώτη στιγμή που αποκαλύφθηκε το θέατρο που έπαιζε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, η οικογένεια της 20χρονης κοπέλας εξέφρασε την επιθυμία αυτή η επιγραφή να αλλάξει, όπως και η φωτογραφία.

Ο άνθρωπος που έφτιαξε το μνήμα της Καρολάιν στην Αλόννησο, μιλώντας στην εκπομπή “Πρωινό” του ΑΝΤ1, αποκάλυψε πως η παλιά επιγραφή έχει αντικατασταθεί από νέα, στην οποία δεν αναγράφεται πλέον η λέξη ‘σύζυγος’. Μάλιστα, την παλιά επιγραφή έκανε κομμάτια με τα ίδια της τα χέρια η μητέρα της Καρολάιν, η Σούζαν.

Ο ίδιος ανέφερε πως ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δεν είχε καμία συμμετοχή στο σχέδιο του μνήματος και ο μόνος λόγος που επικοινώνησε μαζί του ήταν για να αναγραφεί η λέξη σύζυγος. “Μόνο το στιχάκι διάλεξε που το έσπασε η κυρία Σούζαν” σημείωσε. Όλα τα έξοδα καλύφθηκαν από την οικογένεια του δολοφόνου.

 

Ραγδαίες εξελίξεις για τα Γλυκά Νερά

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά από τον σύζυγό της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο. Από ώρα σε ώρα αναμένονται τα αποτελέσματα από την άρση απορρήτου. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, αναμένεται να γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα από τους εργαστηριακούς ελέγχους, δηλαδή η έκθεση για τις κάμερες και την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου.

Παράλληλα θα γίνουν γνωστά και τα αποτελέσματα από το άνοιγμα των τραπεζικών λογαριασμών του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου και της άτυχης Καρολάιν. Από αυτό, θα προκύψει αν υπήρξαν αναλήψεις και καταθέσεις ποσών, καθώς είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο από τη διαδρομή του χρήματος να βγει στην επιφάνεια κάτι παραπάνω για την υπόθεση.

Η ιστορία για την ύπαρξη συνεργού και για το εάν τον βοήθησε κάποιος τον συζυγοκτόνο μετά την τέλεση του εγκλήματος για τη συγκάλυψη στοιχείων, βρίσκεται ακόμα στον… αέρα. Για τους αστυνομικούς δεν υπάρχει στοιχείο, αλλά για τους εισαγγελείς μπορεί να προκύψει κάτι.

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ