Γλυκά Νερά: Η απάντηση της ψυχολόγου της Καρολάιν

Τη δική της απάντηση της έδωσε μέσω της δικηγόρου της, η ψυχολόγος της Καρολάιν, Ελένη Μυλωνοπούλου, χωρίς να ξεκαθαρίζει την επαγγελματική της ιδιότητα ή αν παραβίασε το επαγγελματικό απόρρητο των ψυχολόγων. Η κ. Μυλωνοπούλου επιθυμεί να απέχει από οποιοδήποτε σχόλιο ως ένδειξη σεβασμού στη μνήμη της20χρονης Καρολάιν.

«Θεωρούμε άκαιρη την όποια δήλωση ή ανακοίνωση μας σχετικά με την άνω εντολέα και τα όσα έχουν λάβει χώρα το τελευταίο διάστημα» δηλώνει η δικηγόρος της με ανακοίνωση που έστειλε στο star.gr.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της δικηγόρου της ψυχολόγου:

«Η δικηγορική μας εταιρεία εκπροσωπεί την εταιρεία με την επωνυμία “med-Y- life EE” (κέντρο κλινικής και θεραπευτικής ύπνωσης NLP& Ψυχοθεραπευτικών και συμβουλευτικών προσεγγίσεων – εναλλακτικών θεραπειών) και προσωπικά την κ. Ελένη Μυλωνοπούλου.

Για λογαριασμό της άνω εντολέως μας, με την παρούσα μας, σας γνωστοποιούμε ότι θεωρούμε άκαιρη την οποία δήλωση η ανακοίνωση μας σχετικά με την άνω εντολέα και τα όσα έχουν λάβει χώρα κατά το τελευταίο χρονικό διάστημα, τούτο δε επιβάλλεται τόσο από τον Κώδικα Περί Δικηγόρων όσο και από το γεγονός ότι βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα των αρμοδίων αρχών για την εξιχνίαση του θλιβερό γεγονότος που συνέβη στα Γλυκά Νερά. Για έναν επιπλέον λόγο, ως ένδειξη σεβασμού στη μνήμη της δολοφονηθείσας εικοσάχρονης, θα απέχουμε από οποιαδήποτε δήλωση, σχόλιο ή ανακοίνωση.

Παρακαλούμε όπως σεβαστείτε την στάση των εντολών μας, αναμένουμε κι εμείς, όπως όλοι, τα αποτελέσματα των ερευνών των αρμοδίων Αρχών»

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ