Γλυκά Νερά: “Εν βρασμώ ψυχής” η δολοφονία, λέει ο δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου – Οι μάρτυρες που θα κληθούν

Για την υπόθεση της στυγερής δολοφονίας της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, μίλησε ο δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, ενόψει της δίκης.

Ο συνήγορος του συζυγοκτόνου ανέφερε στην εκπομπή “Το Πρωινό” ότι υπάρχουν μάρτυρες του ευρύτερου κύκλου του 33χρονου πιλότου που θα μιλήσουν για τη σχέση του ζευγαριού.  Όπως είπε, θα συνεχιστεί η προανακριτική και ανακριτική γραμμή, πως ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος βρισκόταν εν βρασμώ ψυχής, ενώ τόνισε ότι όσο πλησιάζει η δίκη ο πελάτης του θέλει να ακούσει όλα όσα θα πουν οι μάρτυρες για να τοποθετηθεί κι εκείνος στο τέλος.

“Νομίζω ότι θα είναι μια πολύ δύσκολη δίκη όπως έχει εξελιχθεί η υπόθεση. Η δίκη θα είναι πολύπλευρη και έχει να αναδείξει και πράγματα κατά την αποδεικτική διαδικασία που θα υπάρχει. Θεωρώ ότι θα αναδειχθούν κάποια στοιχεία. Το εάν θα οδηγήσουν σε κάποιο συμπέρασμα τους δικαστές, προκειμένου να εκτιμήσουν διαφορετικά την κατάσταση του εντολέως μου, θα το δούμε…” τόνισε.

Ερωτηθείς πώς θα διατηρηθεί αυτή η υπερασπιστική γραμμή ότι βρισκόταν εν βρασμώ, παρότι αποδείχθηκε πως ήταν όλα σκηνοθετημένα, απάντησε: “Για όλα αυτά τα πράγματα, τα οποία δημιούργησαν όλη αυτή την κατάσταση, παρέχει τις εξηγήσεις και θα παρέχει ακόμη περισσότερες για το ποια ήταν η συναισθηματική του φόρτιση, τι σκεφτόταν εκείνη τη στιγμή κατά τη διαδικασία του δικαστηρίου. Έχει να πει πράγματα”.

Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.