Γλυκά Νερά: Διακοπή της δίκης θα ζητήσει ο δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου

Την Παρασκευή ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος θα βρεθεί στο δικαστήριο καθώς εκδικάζεται ενώπιον του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου η φρικτή δολοφονία της συζύγου του, Καρολάιν Κράουτς, στα Γλυκά Νερά, τον Μάιο του 2021. Ωστόσο, όπως μεταδίδει ο Alpha και η εκπομπή Super Κατερίνα, ο δικηγόρος του συζυγοκτόνου αναμένεται να ζητήσει διακοπή της δίκης, λόγω άλλων υποθέσεων.

Η άγρια γυναικοκτονία, που αρχικά παρουσιάστηκε από τον ίδιο τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο ως έγκλημα ληστών που δολοφόνησαν την Καρολάιν, συγκλόνισε το πανελλήνιο καθώς επί 37 ημέρες ο δολοφόνος εμφανιζόταν ως συντετριμμένος σύζυγος, πριν τελικά συλληφθεί και ομολογήσει.

Η δίκη έχει οριστεί για τις 8 Απριλίου 2022, ωστόσο, σύμφωνα με τις πληροφορίες της εκπομπής, ο δικηγόρος του κατηγορουμένου θα ζητήσει διακοπή γιατί ο ίδιος έχει μία παλιά βαριά υπόθεση στο Μεικτό Ορκωτό που δεν μπορεί να καθυστερήσει.

Παρά το γεγονός ότι θα ζητηθεί η διακοπή της δίκης, θα γίνει η επιλογή των ενόρκων ενώ θα διαβαστεί η λίστα μαρτύρων. Σύμφωνα με τον Alpha, θα εμφανιστούν άνθρωποι που έχουν δουλέψει στην υπόθεση και θα παρουσιάσουν εκ νέου στοιχεία σχετικά με τη δολοφονία της Καρολάιν, από την πλευρά του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, σύμφωνα με το παραπεμπτικό βούλευμα του αρμόδιου δικαστικού συμβουλίου, αντιμετωπίζει κατηγορίες για δύο κακουργήματα, ανθρωποκτονία από πρόθεση τελεσθείσα σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και κακοποίηση ζώου, καθώς και για δύο πλημμελήματα, τα οποία αφορούν το «θέατρο» που έπαιζε για περισσότερο από έναν μήνα ενώπιον των Αρχών αλλά και των Μέσων Ενημέρωσης.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ