Γλυκά Νερά: Αυτό είναι το σπίτι που φέρεται να επισκέφθηκε η Καρολάιν στη Σούδα – Νέα στοιχεία για το μυστηριώδες ταξίδι

Μπορεί ο δράστης της δολοφονίας της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά να αποκαλύφθηκε, μετά την ομολογία του συζύγου της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, ωστόσο υπάρχουν ερωτήματα που παραμένουν αναπάντητα. Ένα από αυτά είναι το μυστηριώδες ταξίδι της Καρολάιν στα Χανιά στις αρχές Απριλίου.

Βάσει των όσων έχουν δει έως τώρα το φως της δημοσιότητας, τη δεύτερη εβδομάδα του Απριλίου το θύμα φέρεται να ταξίδεψε με ελικόπτερο μαζί με έναν άνδρα στη Σούδα, προκειμένου να δει ένα σπίτι για να το νοικιάσει. Το Mega παρουσίασε τον χώρο που φέρεται να επισκέφθηκε και να είδε η Καρολάιν. Είναι ένα οροφοδιαμέρισμα 114 τ.μ. με τρία υπνοδωμάτια και μεγάλα μπαλκόνια περιμετρικά. Βρίσκεται στον οικισμό Μεγάλα Χωράφια που απέχει τρία χιλιόμετρα από τη Σούδα. Από τη μία έχει θέα στον κόλπο της Σούδας και από την άλλη στα Λευκά Όρη. Επί της παρούσης, το διαμέρισμα είναι νοικιασμένο μέχρι το τέλος Ιουνίου, με ενοίκιο 580 ευρώ τον μήνα. Επίσης το εν λόγω οροφοδιαμέρισμα είναι και προς πώληση με την τιμή του να ανέρχεται στα 155.000 ευρώ.

Βέβαια, όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, έως τώρα δεν έχει επιβεβαιωθεί ότι η Καρολάιν βρέθηκε εν μέσω καραντίνας με ελικόπτερο στα Χανιά. Και αυτό γιατί το ταξίδι του θύματος στην πόλη της Κρήτης τοποθετείται μεταξύ 10 και 12 Απριλίου, διάστημα κατά το οποίο στο αεροδρόμιο των Χανίων δεν υπάρχει καταγραφή προσγείωσης ελικοπτέρου τόσο της εταιρείας που εργαζόταν ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος όσο και οποιασδήποτε άλλης.

Ωστόσο, όπως επισημαίνεται στο ρεπορτάζ, τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί διότι το ελικόπτερο μπορεί να προσγειώθηκε σε ελικοδρόμιο ή σε άλλο σημείο των Χανίων.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ