Γλυφάδα: Συνελήφθη γνωστός DJ για τον ξυλοδαρμό της πρώην συντρόφου του – Το επεισόδιο μέσα σε κλαμπ

Χειροπέδες σε γνωστό DJ πέρασαν αστυνομικοί στη Γλυφάδα, καθώς επιτέθηκε στην πρώην σύντροφό του και τον νυν σύντροφό της.

Σύμφωνα με πληροφορίες όλα συνέβησαν τα ξημερώματα της Κυριακής σε γνωστό νυχτερινό κέντρο στην πλατεία Εσπερίδων στην Γλυφάδα. Το ζευγάρι διασκέδαζε στο μαγαζί και όταν ο 40χρονος  DJ τους είδε, εξαγριώθηκε. Τους πλησίασε, ξυλοκόπησε την γυναίκα με την οποία διατηρούσε επί χρόνια σχέση στο παρελθόν, ενώ δάγκωσε το αυτί του νυν συντρόφου της.

Ο 40χρονος συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου, έπειτα από μήνυση που κατέθεσε σε βάρος του στο Α.Τ. Αλίμου, η 28χρονη πρώην σύντροφός του, η οποία είναι γνωστό μοντέλο. Μήνυση σε βάρος του DJ υπέβαλε και ο 33χρονος σύντροφος της γυναίκας.

Σε βάρος του DJ σχηματίστηκε δικογραφία και σήμερα θα οδηγηθεί στα δικαστήρια της Ευελπίδων, ενώ η γυναίκα αναμένεται να εξεταστεί από ιατροδικαστή.

Σύμφωνα με την εκπομπή Super Κατερίνα πρόκειται για DJ που κάνει διεθνή καριέρα και με το μοντέλο είχε σχέση περίπου 7 χρόνια πριν χωρίσουν οριστικά πριν από λίγο καιρό. Ο DJ είναι φίλος με τον νυν σύντροφο του μοντέλου, όπως επιβεβαίωσε και ο συνήγορός του, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης. Ο δικηγόρος πάντως διέψευσε κατηγορηματικά πληροφορίες που ανέφεραν ότι ο χωρισμός του ζευγαριού επήλθε λόγω βίαιης συμπεριφοράς του 40χρονου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ