Γλυφάδα: «Κυκλοφορούσε χωρίς φύλακες, δεν φοβόταν για τη ζωή της» λέει ο γιατρός της οικογένειας για την Μαρία Καρνέση

Η Μαρία Καρνέση, ιδιοκτήτρια της ναυτιλιακής εταιρείας European Navigation στη Γλυφάδα, δεν είχε οδηγό ή φύλακες και δεν φοβόταν για την ζωή της, λέει ο γιατρός και φίλος της οικογένειας των εφοπλιστών, Στυλιανός Γραμματικάκης.

Η εφοπλίστρια έπεσε νεκρή από μία σφαίρα στο κεφάλι που της έριξε ο 76χρονος δράστης. Ήταν ένα από τα τρία θύματα του πρώην επιστάτη, ο οποίος στη συνέχεια αυτοκτόνησε στο υπόγειο της επιχείρησης.

Ο Στυλιανός Γραμματικάκης ήταν πιθανόν και ο άνθρωπος που έβγαλε τις τελευταίες φωτογραφίες της Μαρίας Καρνέση, μόλις το περασμένο Σάββατο. Σε δηλώσεις του στην εκπομπή LiveNews, περιέγραψε ότι «είχαμε πάει το Σάββατο στο κτήμα μου να το ελέγχουμε. Μαζέψαμε πέτρες και κάτσαμε στην παραλία, ήθελε να ξεκουραστεί».

Μιλώντας για την οικογένεια, τόνισε: «Ένα μπορώ να πω, ότι οι εκλιπόντες ήταν αξιοπρεπέστατοι άνθρωποι. Αγαπούσαν την Ελλάδα, έκαναν προσφορές», ενώ αναφερόμενος ειδικότερα στη Μαρία Καρνέση, είπε: «Η Μαρία ήταν η Μαντώ Μαυρογένους του 2024. Έδωσε τα πάντα, χωρίς να την παρακαλάει κανένας. Είχε ταπεινότητα και είχε προσφέρει πολλά στην Γλυφάδα. Δεν είχε οδηγό, κυκλοφορούσε χωρίς φύλακες, δεν φοβόταν για τη ζωή της. Δεν είχε διαπληκτιστεί με κανέναν. Μιλούσαμε πάντα για την οικογένεια. Θέλαμε να φτιάξουμε μία βιβλιοθήκη με τα βιβλία μας για όλα τα παιδιά της Γλυφάδας».

Ερωτηθείς για την διαμάχη της οικογένειας, είπε: «δεν ξέρω κάτι και δεν μπορώ να πω».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ