Γκλέτσος: Ο Τσίπρας δεν κάνει για Πρωθυπουργός

Γκλέτσος: Ο Τσίπρας δεν κάνει για Πρωθυπουργός

 

«Θα στήριζα κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ αλλά όχι με πρωθυπουργό τον Τσίπρα. Θα ήταν ένα ολέθριο λάθος. Δεν έχει καμία ένδειξη ότι ξέρει να κάνει αυτή τη δουλειά», τόνισε ο δήμαρχος Στυλίδας και επικεφαλής του νέου κόμματος «Τελεία», Απόστολος Γκλέτσος, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega.

«Θα συνεργαζόμουν με τον οποιονδήποτε για το καλό της πατρίδας εκτός από την εκδοχή να είναι πρωθυπουργός ο Τσίπρας», είπε  ο κ. Γκλέτσος και πρόσθεσε ότι «ο Σαμαράς έχει δείξει ότι αν μη τι άλλο ξέρει τη δουλειά»,  απάντησε ερωτηθείς για τον Αντώνη Σαμαρά και το ενδεχόμενο να παραμείνει πρωθυπουργός.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, ο δήμαρχος Στυλίδας,  επισήμανε ότι «εμείς εδώ τσακωνόμαστε. Πρέπει να πάει η Εθνική Ελλάδος σ’ αυτό τον αγώνα, ούτε αριστερά, ούτε δεξιά, να τα λύσουμε σαν Εθνική Ελλάδος», είπε ο κ. Γκλέτσος για τον τρόπο αντιμετώπισης της οικονομικής κρίσης, ενώ υπογράμμισε ότι «δεν έχουμε την πολυτέλεια να κοιτάξουμε ούτε δεξιά, ούτε αριστερά», είπε   λέγοντας πως «ο μεγάλος κίνδυνος είναι ο μεγάλος εφιάλτης της αυτοδυναμίας».

Τέλος αναφερόμενος για το ποιος είναι ο στόχος του κόμματος του, ξεκαθάρισε ότι θέλει να μπει στη Βουλή, «το 3% αρκεί», είπε χαρακτηριστικά.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ