Γιορτή βιβλίου στη ΔΕΘ

Γιορτή βιβλίου στη ΔΕΘ

Τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα σε χιλιάδες βιβλία, η τιμή των οποίων ξεκινά από τα 50 λεπτά του ευρώ, θα έχουν γονείς, παιδιά, εκπαιδευτικοί και όσοι αγαπούν το βιβλίο, κατά την επίσκεψή τους στη 79η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, στην οποία συμμετέχει ο Σύνδεσμος Εκδοτών Βόρειας Ελλάδας, διοργανώνοντας τη “ΓΙΟΡΤΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΔΕΘ 2014”.

Βιβλία ελληνικής και ξένης λογοτεχνίας, ιστορικά, παιδικά, εκπαιδευτικά, θεατρικά, φιλοσοφικά, μελέτες, ποίηση, δοκίμια, ταξιδιωτικοί οδηγοί, μαγειρικής, ιατρικοί οδηγοί, λεξικά, ψυχολογίας, διαστημικά μυστηρίου, μουσική βιβλιοθήκη, παραμύθια, βιβλία σε παζλ, παραψυχολογία, ακαδημαϊκά, πανεπιστημιακά, γραμματικής και πάρα πολλά σχολικά βοηθήματα για το δημοτικό, το γυμνάσιο το λύκειο κ.ά. θα εκτίθενται προς πώληση στο περίπτερο 13 του εκθεσιακού κέντρου της ΔΕΘ, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, με πρόσβαση από όλες τις εισόδους.

Το ωράριο λειτουργίας είναι για το Σάββατο 6/9 από τις 12:30 έως τις 22:00, την Κυριακή 7/9 από τις 10 το πρωί έως τις 10 το βράδυ και από την Δευτέρα 8/9 έως την Παρασκευή 12/9 από τις 4 το απόγευμα έως τις 10 το βράδυ.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ