Γιώργος Κατσαούνης: “Είναι οξύθυμος σαν χαρακτήρας αλλά δεν το πιστεύω” – Τι λέει ο ξάδελφός του για την παρενόχληση

Ο Γιώργος Κατσαούνης που βρέθηκε στο προσκήνιο λόγω του φλερτ του με την Μυριέλλα Κουρεντή στο «Survivor», απασχολεί την επικαιρότητα καθώς έγινε μια σοβαρή καταγγελία εις βάρος του από 16χρονη για παρενόχληση. Στο μεταξύ έγινε γνωστό ότι υπάρχει και άλλη μια καταγγελία εις βάρος του από 28χρονο για ξυλοδαρμό.

Η δικηγόρος της 16χρονης, Μαρία Γαλλιού μιλώντας στο MEGA, τόνισε ότι «πρόκειται για ένα συμβάν που έλαβε χώρα τον Δεκέμβριο του 2021. Ο πλέον κατηγορούμενος, μετά την άσκηση ποινικής δίωξης, θώπευσε τους μηρούς και τους γλουτούς της ανήλικης, την αγκάλιασε χωρίς τη συγκατάθεσή της με ερωτική διάθεση και οι χειρονομίες του αυτές συνοδεύτηκαν από την πρόταση να πάνε σπίτι του. Με την άρνησή της έληξε το συμβάν. Εκείνη επέστρεψε σπίτι της και την επόμενη ημέρα διηγήθηκε τι συνέβη στους γονείς της και εν συνεχεία πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα για να καταγγείλει το γεγονός».

Σύμφωνα με τη δικηγόρο, κινήθηκε η αυτόφωρη διαδικασία και ο παίκτης ριάλιτι κατέθεσε τη δική του εκδοχή για τα γεγονότα, σχηματίστηκε δικογραφία, υπήρξε ένα προανακριτικό υλικό δυνάμει του οποίου αξιολογήθηκε από την Εισαγγελία και ασκήθηκε ποινική δίωξη για το αδίκημα της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας και της παράνομης άσκησης βίας. Το δικαστήριο έχει προσδιοριστεί για τον Φεβρουάριο του 2023, όπου εκεί θα κριθεί η ενοχή ή η αθώωσή του».

Τι λέει ο ξάδελφός του για την υπόθεση

Ο παίκτης αρνείται ότι συνέβησαν τα γεγονότα όπως περιγράφει η καταγγέλλουσα.

Συγγενής του Γιώργου Κατσαούνη ανέφερε ότι «είναι το πιο καθαρό παιδί που υπάρχει. Είναι οξύθυμος σαν χαρακτήρας αλλά γι’ αυτό που τον κατηγορούν δεν το πιστεύω γιατί δεν έχει ξανακουστεί κάτι για εκείνον γενικά. Εκείνη τον ήθελε, αλλά αυτός όχι. Στην περιοχή μας έχει πέραση, είναι ωραίο παιδί, τον ήθελαν πολλές, αλλά εάν την απέρριψε κι εκείνη τον κατηγορεί, δεν ξέρω. Το κορίτσι δεν είναι 13 ετών, πάει Β’ Λυκείου. Δεν γίνεται να τον κατηγορεί για σεξουαλική παρενόχληση επειδή δεν την ήθελε. Δεν ξέρω εάν είχαν φιληθεί, ο ξάδελφός μου δεν μου έχει αναφέρει τίποτα γι’ αυτό το κορίτσι».

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι «δεν ξέρω το ποιόν της κοπέλας αλλά εμείς εδώ είμαστε μικρή κοινωνία και προσπαθούμε να… μεγαλοπιαστούμε από κάπου για να ανοίξουμε τα φτερά μας. Τόσο καιρό αυτή η κοπέλα δεν έλεγε τίποτα. Τώρα, μετά τη συμμετοχή στο ριάλιτι γιατί το κάνει; Τώρα το θυμήθηκε ξαφνικά; Δεν έχω τον ξάδελφό μου για τέτοιον άνθρωπο. Είναι πολύ προστατευτικός με τις γυναίκες».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ