Γιώργος Καραϊβάζ: Σε βαρύ κλίμα το μνημόσυνο – Τι δήλωσε η χήρα του δημοσιογράφου – ΒΙΝΤΕΟ

Στον Ιερό Ναό της Παναγίας της Μυρτιδιώτισσας, στον Άλιμο, τελέστηκε το μνημόσυνο για τον Γιώργο Καραϊβάζ. Η ταφή του είχε γίνει στην ιδιαίτερη πατρίδα του, στη Δράμα και λόγω της πανδημίας, πολλοί φίλοι και συνάδελφοι του, δεν είχαν καταφέρει να πουν το τελευταίο “αντίο” στον αδικοχαμένο δημοσιογράφο. Συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες συλλυπήθηκαν τη σύζυγο και τον γιο του. Ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, συνομίλησε με την χήρα και τον γιο του Γιώργου Καραϊβάζ, ενώ το παρών έδωσαν αστυνομικοί και δημοσιογράφοι.

“Βρήκαμε μια μεγάλη, ανοιχτή αγκαλιά από όλους τους ανθρώπους σε όλη την Ελλάδα. Ανθρώπους απλούς, που αγάπησαν τον Γιώργο μέσα από τα λόγια του, μέσα από τα κείμενά του. Ακόμα βρήκαμε αγάπη από όλους όσοι είχαν συνεργαστεί με τον Γιώργο και στο παρελθόν και σήμερα” δήλωσε η Στάθα Αλεξανδροπούλου.

Η ομάδα ανθρωποκτονιών που έχει αναλάβει τις έρευνες από την 9η Απριλίου, όταν και έπεφτε νεκρός ο Γιώργος Καραϊβάζ λίγα μέτρα από το σπίτι του, συνεχίζει υπό άκρα μυστικότητα την έρευνα, αλλά σύμφωνα με τον ΑΝΤ1 έχουν λάβει πληροφορίες από πολλές πηγές για τους δράστες και αυτές τις πληροφορίες προσπαθούν να συνδυάσουν με τα ευρήματα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ