Γιατροί στην Κρήτη παραιτήθηκαν λόγω… κούρασης

Τις παραιτήσεις τριών ειδικευόμενων ιατρών μετράει η Ορθοπεδική Κλινική στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό να “μετράει” ατέλειωτες εφημερίες λόγω των ελλείψεων ανθρώπινου δυναμικού στο νοσοκομείο.

Όπως αναφέρει το cretalive.gr, μετά την τριπλή παραίτηση στην Ορθοπεδική Κλινική, δεν υπάρχει ούτε ένας ειδικευόμενος γιατρός, γεγονός που αφήνει έκθετη την κλινική που δεν αποκλείεται ακόμη και να αναστείλει τη λειτουργία της.

Η λειτουργία της Ορθοπεδικής κλινικής, ωστόσο, είναι θέμα καίριας σημασίας, καθώς εξυπηρετεί χιλιάδες ασθενείς ετησίως, ενώ τη θερινή περίοδο λόγω και του τουρισμού και των αυξημένων τροχαίων, τα περιστατικά αυξάνονται.

Με παρέµβασή της η Ένωση Εργαζοµένων του Νοσοκοµείου, ξεκαθαρίζει ότι οφείλει η ∆ιοίκηση και η ΥΠΕ να δώσει εδώ και τώρα λύσεις στο οξύτατο πρόβληµα της έλλειψης ειδικευοµένων, το οποίο συνεχώς διογκώνεται µε ότι αυτό συνεπάγεται.

Την ίδια στιγµή, η 7η ∆ΥΠΕ Κρήτης παραπέµπει στα ορθοπεδικά ιατρεία και το Ακτινολογικό Τµήµα που λειτουργούν στο ΠΕ∆Υ Ηρακλείου, στην περιοχή Εσταυρωµένου, καθώς τα επείγοντα ορθοπεδικά περιστατικά µπορούν να εξυπηρετούνται και να εξετάζονται άµεσα, ώστε να αποφορτίζεται η λειτουργία των νοσοκοµείων.

 

Πηγή cretalive.gr

Διαβάστε επίσης:

ΙΧ παρέσυρε τρεις πρόσφυγες στη Θεσσαλονίκη

Συνεχίζεται αύριο ο καύσωνας – Σε ποιες περιοχές ο υδράργυρος θα ξεπεράσει τους 41 βαθμούς 

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.