Γιαννιτσά: Δύο συλλήψεις για το σοβαρό ατύχημα στην πίστα Motocross

Σε δύο συλλήψεις προχώρησαν οι αστυνομικές Αρχές για το σοβαρό ατύχημα που σημειώθηκε κατά τη διάρκεια αγώνα για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross, σε πίστα των Γιαννιτσών, το μεσημέρι της Κυριακής. Σημειώνεται πως δύο άτομα τραυματίστηκαν σοβαρά, μεταξύ των οποίων και ένας 16χρονος.

Σύμφωνα με το voria.gr, η Αστυνομία συνέλαβε τον 16χρονο αναβάτη της μοτοσικλέτας που συμμετείχε στον αγώνα και έπεσε πάνω σε προστατευτική περίφραξη και σε μεταλλική κολώνα με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ένας 16χρονος και ένας 27χρονος. Επίσης, συνελήφθη και ο 60χρονος υπεύθυνος τέλεσης του αγώνα.

Γιαννιτσά ατύχημα motocross

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο τραυματίες νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης. Μετά το σοκαριστικό ατύχημα, ο αγώνας διεκόπη. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως έχουν υποστεί βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Γιαννιτσά ατύχημα motocross

Γιαννιτσά: Πώς έγινε το ατύχημα

Το ατύχημα συνέβη όταν κατά τη διάρκεια ενός άλματος στον αγώνα της ΜΧ2, μία μοτοσυκλέτα “έφυγε” εκτός διαδρομής και κατέληξε στον χώρο της ζώνης των μηχανικών.

Αρχικά έπεσε πάνω σε προστατευτική περίφραξη και στη συνέχεια παρέσυρε και μία μεταλλική κολώνα, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν σοβαρά δύο άτομα.

Σημειώνεται πως βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το σοβαρό ατύχημα και για το εάν είχαν ληφθεί τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας από την διοργανώτρια εταιρεία.

Δείτε το ρεπορτάζ:

ΦΩΤΟ: motomag.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ