Γιάννης Τοπαλούδης για γυναικοκτονίες: Αυτά τα τέρατα δολοφονούν τις οικογένειές μας

Τα γενέθλιά της θα γιόρταζε σήμερα η Ελένη Τοπαλούδη. Ο πατέρας της, Γιάννης Τοπαλούδης, λίγο πριν από τη δίκη σε δεύτερο βαθμό, βαθιά συγκινημένος μίλησε στον ΑΝΤ1 για τη δύσκολη αυτή μέρα αλλά και τις γυναικοκτονίες στην Ελλάδα.

«Αυτή η μέρα όπως και κάθε γιορτινή ημέρα, μέρα γιορτής για τους υπόλοιπους, για εμάς είναι ακόμη πιο δύσκολη μέρα, έτσι και η σημερινή, η ημέρα γενεθλίων της Ελένης. Είναι η μέρα που θα έκλεινε τα 25 της χρόνια και έτσι εμείς σήμερα τιμάμε, όχι γιορτάζουμε, τιμάμε», δηλώνει στον ΑΝΤ1 ο Γιάννης Τοπαλούδης.

Για τις γυναικοκτονίες στην Ελλάδα είπε: «Μετά την Ελένη είχαμε και τόσες άλλες περιπτώσεις κοριτσιών, που χάθηκαν τόσο φρικτά, τόσο βίαια και βασανιστικά. Ίσως η Ελένη μαςνα χάθηκε με τον πιο αποτρόπαιο και βασανιστικό τρόπο, αλλά όλοι οι γονείς οι χαροκαμένοι είμαστε σε αυτήν τη θέση. Γιατί αυτά τα τέρατα, όχι μόνο της Ελένης μας, όλα αυτά τα τέρατα έχουν δολοφονήσει όλες τις οικογένειές μας», είπε ο πατέρας της Ελένης.

Σε ανάρτησή του στο Facebook ο Γιάννης Τοπαλούδης έγραψε: «Αγαπημένη μας Ελένη, συμπληρώνεις τα 25 σου χρόνια. Τιμάμε τα γενέθλιά σου, 22 επίγεια και 3 επουράνια! Να είσαι καλά εκεί ψηλά που βρίσκεσαι, να προσεύχεσαι για μας και να προστατεύεις τον αδερφούλη σου. Να προσεύχεσαι μαζί μας και να προστατεύεις κάθε παιδί, κάθε κορίτσι, κάθε γυναίκα, κάθε άνθρωπο που έχει ανάγκη. Δεν σε ξεχνάμε! Η μητέρα σου, ο πατέρας σου, ο αδερφός σου, η γιαγιά σου, οι θείοι σου, τα ξαδέρφια σου, συγγενείς και τόσοι πολλοί φίλοι που τους ευχαριστούμε πολύ όλους για τη συμπαράσταση».

Η υπόθεση θα αναβιώσει στις 14 Φεβρουαρίου, στο μικτό ορκωτό εφετείο Αθηνών, όποτε και έχει προγραμματιστεί η δίκη σε δεύτερο βαθμό. Οι δύο κατηγορούμενοι είχαν πρωτόδικα καταδικαστεί σε ποινή ισόβιας κάθειρξης για ανθρωποκτονία από πρόθεση και 15 έτη για τον βιασμό της φοιτήτριας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ