Γιάννης Καλλιάνος: Συνελήφθη ο διαρρήκτης που εισέβαλε στο σπίτι του στη Βούλα – Ταυτοποιήθηκαν άλλοι δύο

Συνελήφθη το πρωί του Σαββάτου (21/10) ο διαρρήκτης που εισέβαλε στο σπίτι του μετεωρολόγου και βουλευτή Γιάννη Καλλιανού στην Βούλα. Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, για τη διάρρηξη συνελήφθη ένας 21χρονος από την Κούβα, ο οποίος φέρεται να ανήκει σε συμμορία.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι έχουν ταυτοποιηθεί δύο ακόμη άτομα, ένας Ρομά και ένας άνδρας από τη Χιλή.

Μιλώντας στο Mega ο κ. Καλλιάνος περιέγραψε τις στιγμές αγωνίας που έζησε όταν τον κάλεσε η σύζυγός του να του πει για την κλοπή, καθώς ο εκείνος απουσίαζε από το σπίτι:

«Βιώσαμε έναν ψυχολογικό βιασμό», είπε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε: «Με πήρε τηλέφωνο η σύζυγός μου και την άκουσα να να κλαίει με λυγμούς και να ουρλιάζει. Το παιδί δίπλα έκλαιγε», ανέφερε συγκεκριμένα.

To συμβάν καταγράφηκε από κάμερες ασφαλείας του σπιτιού του με τον κ. Καλλιάνο να σχολιάζει τα όσα είδε: «Παίρνει ένα κατσαβίδι ή λοστό προφανώς σκληρό για να μπορέσει να λυγίσει μέχρι και τα αλουμίνια και κάνει την κίνηση, φαντάζομαι σπάει το πρώτο τζάμι, σπάει και το δεύτερο, δημιουργεί αυτή την τρύπα για να μπορέσει να μπει μέσα. Ένας πανικός, μία κατάσταση βομβαρδισμένου τοπίου αντίκρισα. Πήρε ό,τι βρήκε και από το ένα κομοδίνο και στο άλλο.»

«Το πιο συγκλονιστικό ήταν ότι ήρθε πίσω από την κούνια του παιδιού, την έπιασε κι ένιωσα εκείνη την ώρα ότι μαγάρισε την κούνια του παιδιού μου», συμπλήρωσε ο ίδιος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ