Για πάνω από τέσσερις ώρες έμεινε κλειστή η Εγνατία Οδός μετά την εκτροπή νταλίκας που μετέφερε αγελάδες

Κλειστή για περισσότερες από τέσσερις ώρες παρέμεινε το Σάββατο η Εγνατία Οδός, στο ύψος του ανισόπεδου κόμβου Περιστερίου, λίγο πριν το Μέτσοβο, λόγω εκτροπής φορτηγού που μετέφερε αγελάδες.

Μέτσοβο: Ατύχημα στην Εγνατία με φορτηγό που μετέφερε αγελάδες – Έκλεισαν και τα δύο ρεύματα

Σύμφωνα με το epiruspost.gr, όλα συνέβησαν όταν στις έξι περίπου το απόγευμα του Σαββάτου, όταν νταλίκα με αγελάδες που κινούνταν στο ρεύμα προς Ιωάννινα, εξετράπη. Μετά την εκτροπή και κάτω από συνθήκες, που προς το παρόν δεν έχουν αποσαφηνιστεί, αρκετά ζώα κατήλθαν στο οδόστρωμα με ορισμένα μάλιστα να περνάνε και στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Η Εγνατία Οδός έκλεισε και στα δύο ρεύματα για την ασφάλεια των οδηγών ωσότου απομακρυνθούν οι αγελάδες. Κι αυτό αντιμετωπίστηκε σχετικά σύντομα καθώς κινήθηκε άλλο όχημα από την Θεσπρωτία για την μεταφορά τους.

Όμως ο δρόμος παρέμεινε κλειστός, δεν είχε απομακρυνθεί το όχημα. Και για να γίνει αυτό, προϋπόθεση ήταν να βρεθεί ιδιωτικός γερανός και να φτάσει στο σημείο και να απομακρύνει το φορτηγό, κάτι που συνέβη με μεγάλη καθυστέρηση. Οι ουρές οχημάτων στην Εγνατία ήταν τεράστιες ειδικά στο ρεύμα προς Ηγουμενίτσα με πολλούς οδηγούς να διαμαρτύρονται καθώς είχαν ακτοπλοϊκά εισιτήρια για Ιταλία.

Εγνατία Οδός

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ