Γέρακας: Φυγόποινη εντοπίστηκε σε ειδική κρύπτη μέσα στο σπίτι της – ΒΙΝΤΕΟ από την επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ.

Σε ειδική κρύπτη που είχε διαμορφώσει μέσα στο σπίτι της, στον Γέρακα, εντοπίστηκε μία 53χρονη, η οποία αναζητείτο από τις αστυνομικές αρχές ως φυγόποινη, καθώς εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση σε βάρος της για το αδίκημα της διευκόλυνσης μεταφοράς πολίτη τρίτης χώρας που δεν έχει δικαίωμα εισόδου στο ελληνικό έδαφος.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών πραγματοποίησαν έρευνα στο σπίτι της 53χρονης το μεσημέρι του Σαββάτου (6/1), παρουσία εισαγγελέα. Τελικά, την βρήκαν να κρύβεται σε μία αθέατη διαμορφωμένη κρύπτη, εντός της πολυώροφης κατοικίας της, προσπαθώντας να αποφύγει την σύλληψή της.

Όπως φαίνεται σε εικόνες που έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛ.ΑΣ., η κρύπτη βρισκόταν πίσω από πλυντήρια ρούχων, σε χώρο της κατοικίας που μοιάζει με αποθήκη.

Σύμφωνα με την αστυνομία, στις αρχές του 2019 η 53χρονη επιχείρησε να διευκολύνει την επιβίβαση αλλοδαπής, που στερούνταν των απαραίτητων ταξιδιωτικών εγγράφων, σε πλοίο που βρισκόταν στο λιμένα Μυτιλήνης με σκοπό τη μετάβαση της στην ενδοχώρα, έναντι χρηματικής αμοιβής.

Σε βάρος της 53χρονης εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση με ποινή κάθειρξης 10 ετών και χρηματική ποινή ύψους 56.000 ευρώ. Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Δείτε βίντεο από την κρύπτη όπου εντοπίστηκε η 53χρονη:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ