Γερακαράκος στον Realfm 97,8: Στα Εξάρχεια υπάρχει άβατο

“Οι συνάδελφοι μας οι λιμενικοί έκαναν μία επιχείρηση σε μία περιοχή, στην οποία δεν γίνονται επιχειρήσεις”, είπε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων, Γρηγόρης Γερακαράκος, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Realfm 97,8 και τους Άκη Παυλόπουλο και Ελισάβετ Σαλαμάρα.

“Βεβαίως υπάρχει άβατο στα Εξάρχεια. Ξέρετε πότε μία κυβέρνηση υπέγραψε ότι υπάρχει άβατο, όταν η ΠΟΑΣΥ, αυτή η ομοσπονδία που εκπροσωπώ εγώ και είμαι στη θέση του προέδρου, έκανε πριν από δύο χρόνια την εκδήλωση και υπέγραψε διάταγμα να μην γίνει η εκδήλωση. Εκεί έχουμε την υπογραφή και τη σφραγίδα της κυβέρνησης που λέει ότι αυτή είναι μία ξεχωριστή περιοχή και δεν είναι σαν τις άλλες περιοχές”, σημείωσε ο κ. Γερακαράκος.

Ερωτηθείς γιατί δεν πήγε η Αστυνομία στα Εξάρχεια την ώρα που άνδρες του λιμενικού βρίσκονταν αντιμέτωποι με ενόπλους ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων απάντησε: “Εάν δεν είχε ενημερωθεί η Αστυνομία όπως λέει η υπουργός, πώς θα πάει; Όλα αυτά πρέπει να αποδειχτούν και με έγγραφα. Το θέμα είναι μερικές περιοχές και κυρίως η περιοχή των Εξαρχείων η οποία για άλλη μία φορά δείχνει ότι είναι ένα δοξασμένο, αυτόνομο κράτος”.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ