Γέμισαν τη Θεσσαλονίκη με βότκες-«μπόμπες»

Γέμισαν τη Θεσσαλονίκη με βότκες-«μπόμπες»

Και δεύτερο εργαστήρι που παρασκεύαζε και εμφιάλωνε βότκες-«μπόμπες» αποκαλύφθηκε μέσα σε λίγες ώρες στη Θεσσαλονίκη. Ύστερα από χθεσινή ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για παράνομο εργαστήρι στον Πεντάλοφο Θεσσαλονίκης, υπόθεση για την οποία συνελήφθη 29χρονος ομογενής, σήμερα γνωστοποιήθηκε η αποκάλυψη ενός ακόμη παρόμοιου εργαστηρίου.

Το δεύτερο εργαστήρι είχε στήσει ένας 25χρονος Έλληνας στο Κορδελιό Θεσσαλονίκης. Μάλιστα, στον ίδιο χώρο εντοπίστηκε και συνελήφθη ένας 44χρονος Γεωργιανός που φέρεται ως μέλος σπείρας διαρρηκτών η οποία κατηγορείται για τη δολοφονία επιχειρηματία από τη Χαλκιδική.

Σε ό,τι αφορά το παράνομο εργαστήρι, η Αστυνομία διαπίστωσε ότι ο 25χρονος -ο οποίος και συνελήφθη- παρασκεύαζε τη βότκα, αναμιγνύοντας ποσότητα αλκοόλης με πόσιμο νερό, ενώ στη συνέχεια τοποθετούσε το διάλυμα που προέκυπτε σε φιάλες, πάνω στις οποίες κολλούσε πλαστές αυτοκόλλητες ετικέτες με την επωνυμία γνωστής εταιρείας βότκας.

Κατά την έρευνα στο σπίτι του συλληφθέντα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δεξαμενή που περιείχε 200 λίτρα αλκοολούχου διαλύματος, 421 φιάλες εμφιαλωμένες που έφεραν ετικέτες της γνωστής εταιρείας βότκας, 7.241 πλαστές αυτοκόλλητες ετικέτες της εν λόγω εταιρείας, 18 πλαστικές διαφανείς φιάλες που περιείχαν 180 λίτρα αιθυλικής αλκοόλης, ένα αλκοολόμετρο, αυτοτελής μηχανισμός εμφιάλωσης κ.ά.

Η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για τα δύο παράνομα εργαστήρια, εξετάζοντας τους παραλήπτες των παράνομων ποτών, τα οποία εκτιμάται ότι ελλοχεύουν κινδύνους για την υγεία.

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.