Γεμάτοι παγίδες για τους οδηγούς οι δρόμοι της Αθήνας – ΦΩΤΟ

Οι περιορισμοί λόγω της πανδημίας του κορονοϊού αποτελούν εδώ και μία εβδομάδα παρελθόν. Οι δρόμοι της Αθήνας γέμισαν και πάλι με “ζωή”, με τα μποτιλιαρίσματα και τις μεγάλες καθυστερήσεις να επιστρέφουν.

Όμως αρκετοί οδηγοί έχουν έρθει αντιμέτωποι με δυσάρεστες εκπλήξεις. Πολλοί δρόμοι της πρωτεύουσας δεν έχουν συντηρηθεί με τον κατάλληλο τρόπο. Λακούβες, καθιζήσεις, και ανομοιομορφίες στο οδόστρωμα είναι μερικές από τις “παγίδες” που μπορούν να συναντήσουν οι οδηγοί, που θα πρέπει να έχουν αυξημένα αντανακλαστικά.

Όσοι κινούνται με αυτοκίνητα θα πρέπει να αποφύγουν αυτές τις παγίδες αν δεν επιθυμούν να καταστρέψουν το όχημά τους, ενώ οι οδηγοί δικύκλων θα πρέπει να είναι ακόμα πιο προσεκτικοί, καθώς κινδυνεύει η σωματική τους ακεραιότητα.

Στις φωτογραφίες του enikos.gr, φαίνεται ξεκάθαρα μία τέτοια περίπτωση κακής συντήρησης δρόμου. Στο κέντρο της οδού Αναβρύτων στο Μαρούσι υπάρχει μία τεράστια λακούβα, η οποία είναι σε σημείο που έχει γίνει ανεπιτυχές “μπάλωμα” στο οδόστρωμα. Αυτή είναι μία από τις πολλές περιπτώσεις κακής κατάστασης του οδοστρώματος σε δρόμους της Αθήνας.

Δείτε τις φωτογραφίες του enikos.gr:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ