Γαβράς: Ίσως αυτό που ζούμε σήμερα να είναι η αιτία ή ο λόγος για να αλλάξει ο κόσμος – ΒΙΝΤΕΟ

Στην παρέα του Γιώργου Νταλάρα βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής στο Mega ο γνωστός σκηνοθέτης Κώστας Γαβράς, στέλνοντας με τη βοήθεια της τεχνολογίας – αφού ζει και εργάζεται στη Γαλλία – το δικό του μήνυμα σε όλους τους Έλληνες.

«Γιώργο μου, το κουράγιο εσύ το δίνεις. Με το τραγούδι σου. Η μουσική δίνει κουράγιο», είπε ο γνωστός σκηνοθέτης που κάνει υπερήφανη την Ελλάδα.

«Πάει ένας – ενάμισης χρόνος που είχα δει τον Μίκη. Περάσαμε μια βραδιά μαζί και ελπίζω να συνεχίσει να σκέπτεται όπως σκέπτεται. Και ελπίζω ένα ακόμα πράγμα. Οι Γιαπωνέζοι έχουν κάτι καλό για τους μεγάλους ανθρώπους. Λένε “είναι ένας θησαυρός εθνικός”. Νομίζω ο Μίκης είναι ένας εθνικός θησαυρός. Πρέπει να γίνει επίσημη αυτή η ιδέα», τόνισε αναφορικά με τον μεγάλο Μίκη Θεοδωράκη.

Σχολιάζοντας τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, ο κ. Γαβράς ανέφερε ότι «εγώ πέρασα την εποχή της Κατοχής. Ήταν η χειρότερη από όλα. Τώρα περνάμε στον κόσμο μία πολύ κακή περίοδο. Η αλήθεια είναι ότι ο κόσμος έχει αλλάξει πολύ και ο κόσμος πρέπει να αλλάξει πολύ. Ίσως αυτό που ζούμε σήμερα να είναι η αιτία ή ο λόγος για να αλλάξει ο κόσμος. Πρέπει να αλλάξουν οι ηγέτες τον κόσμο. Και οι πιο μικροί, όπως είναι οι Έλληνες ηγέτες, πρέπει να μπουν μπροστά για αυτή την αλλαγή. Γιατί έχουμε δικαίωμα και ανάγκη».

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ