Γάντια και γυαλιά πρόδωσαν τους δολοφόνους του φαρμακοποιού

Καλά σχεδιασμένη και οργανωμένη ήταν η δολοφονική επίθεση εναντίον τού φαρμακοποιού, Σπύρου Πουκαμισά, στις 13 Ιουνίου, στο Ρέντη... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Γάντια και γυαλιά πρόδωσαν τους δολοφόνους του φαρμακοποιού

Καλά σχεδιασμένη και οργανωμένη ήταν η δολοφονική επίθεση εναντίον τού φαρμακοποιού, Σπύρου Πουκαμισά, στις 13 Ιουνίου, στο Ρέντη.

Ο άτυχος 52χρονος φαρμακοποιός, πατέρας δύο κοριτσιών, είχε μόλις κλείσει το κατάστημά του και κατευθυνόταν προς το αυτοκίνητό του, όταν έπεσε στη φονική ενέδρα που του είχαν στήσει.

Οι δολοφόνοι εγκατέλειψαν στη συμβολή των οδών Περικλέους και Παντελή Νικολαϊδη ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου και ένα ζευγάρι μάλλινα γάντια, στα οποία, μετά από την έρευνα των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων, εντοπίστηκε βιολογικό υλικό των δραστών.

Όπως δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ, Χρήστος Μανούρας, στην υπόθεση εμπλέκονται 6 άτομα, τα οποία και συνελήφθησαν.

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.