Γάμος-χλιδή στη Μεσσηνία

Γάμος-χλιδή στη Μεσσηνία

Κοσμικό γεγονός πρώτου μεγέθους για την Ελλάδα θεωρείται ο γάμος της μοναχοκόρης του Ελληνορώσου πολυεκατομμυριούχου τσιμεντοβιομήχανου Φιλάρετου Καλτσίδη με Ελβετό επιχειρηματία.

Θα γίνει στις 30 Αυγούστου στην πολυσυζητημένη βίλα-ανάκτορο στο Βασιλίτσι με επιφανείς προσκεκλημένους, υψηλόβαθμους αξιωματούχους του Κρεμλίνου χωρίς να αποκλείεται και ο ίδιος ο Πρόεδρος Πούτιν, ο οποίος σχεδιάζει επίσκεψη στη γειτονική Σπάρτη και τον Μυστρά, όπου και θα τιμηθεί. Ο γάμος θα είναι πολιτικός και θα τον τελέσει ο δήμαρχος Πύλου-Νέστορος Δημ. Καφαντάρης.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι προετοιμασίες έχουν ξεκινήσει από πολύ καιρό καθώς η τελετή και το γλέντι θα έχουν ιδιαίτερο χρώμα με κύριο χαρακτηριστικό την χλιδή, κάτι που συνηθίζουν οι πρωτοκλασάτοι μπίζνεσμεν στη Ρωσία. Στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας θα καταφθάσουν πολλά λίαρ τζετ ενώ αρκετές θαλαμηγοί θα προσεγγίσουν στην περιοχή μας με καλεσμένους από το παγκόσμιο οικονομικό στερέωμα.

Άλλες πληροφορίες λένε ότι για τις ημέρες του γάμου έχουν γίνει κρατήσεις στo ξενοδοχείο Costa Navarino που φθάνουν στα μισά δωμάτια του συγκροτήματος. Όλα αυτά αποτελούν μια ακόμα ευκαιρία προβολής της Μεσσηνίας παγκόσμια.

Πηγή: Eleftheriaonline.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ