“Φύλλο και φτερό” θα κάνουν ξανά σήμερα οι πραγματογνώμονες το αυτοκίνητο της 44χρονης Ειρήνης

Φως στην υπόθεση θανάτου της 44χρονης Ειρήνης Λαγουδή ευελπιστούν οι αρχές και η οικογένεια της άτυχης γυναίκας πως θα ρίξει η δεύτερη πραγματογνωμοσύνη. Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, σήμερα στις 12 το μεσημέρι, θα γίνει η δεύτερη πραγματογνωμοσύνη. Παρόντες θα είναι οι δύο πραγματογνώμονες ορισμένοι από το κράτος και ο πραγματογνώμονας τον οποίον έχει ορίσει η οικογένειά της.

Ο νομικός σύμβουλος της οικογένειας, Βασίλης Ταουξής, είχε αποκαλύψει την ύπαρξη ενός καλωδίου που φέρεται να μετέτρεψε το αυτοκίνητο της άτυχης μητέρας σε «ωρολογιακή βόμβα» και ο εισαγγελέας ζήτησε συμπληρωματική πραγματογνωμοσύνη από τους δύο ειδικούς που έχουν οριστεί από το κράτος για την υπόθεση, καθώς επίσης και συμπληρωματική κατάθεση από τα δύο παιδιά της 44χρονης.

Πριν λίγες ημέρες, μία νέα μαρτυρία ήρθε να αλλάξει τα δεδομένα στην υπόθεση του θανάτου της 44χρονης. Πρόκειται για έναν αστυνομικό, ο οποίος ανέφερε συγκεκριμένα: «μία ημέρα πριν τα Χριστούγεννα, στις 24 Δεκεμβρίου, και γύρω στη 1:30 το μεσημέρι, είδα την Ειρήνη στην περιοχή της Νέας Μάκρης Αττικής, κοντά σε κατάστημα γνωστής αλυσίδας ηλεκτρικών ειδών. Ήταν με το αυτοκίνητό της, το χρυσαφί Ford, και διαπληκτιζόταν με δύο άνδρες».

«Ο καβγάς τους ήταν τόσο έντονος που τους πλησίασα λόγω της ιδιότητάς μου, για να τους ρωτήσω τι συνέβαινε. Είμαι σίγουρος ότι ήταν η άτυχη Ειρήνη», καταλήγει ο μάρτυρας- «κλειδί».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ