Φύλλο και φτερό η κλεμμένη μηχανή

Φύλλο και φτερό η κλεμμένη μηχανή

 

Φυλλό και φτερό γίνεται στα εγκληματολογικά εργαστήρια η μηχανή που χρησιμοποίησαν οι δράστες της δολοφονικής επίθεσης έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής και η οποία βρέθηκε εγκαταλελειμμένη στο ρέμα της Χελιδονούς. 

Η κλεμμένη μηχανή βρίσκεται λοιπόν στο μικροσκόπιο των αρχών που εξετάσουν ολόκληρο το σκελετό της ακόμη και τα μηχανικά μέρη , μήπως εντοπίσουν είτε γενετικό υλικό είτε DNA. Όπως λένε δεν έχει σημασία το γεγονός ότι βρέθηκε μέσα στο νερό. Το γεγονός ότι ήταν καλά οργανωμένη η επίθεση, αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι όταν άφησαν τη μηχανή, πήραν μαζί τους την πινακίδα, πιθανότατα για να καθυστερήσουν τις έρευνες των αρχών.

Εκτιμούν, παράλληλα,  ότι υπάρχει κάποιο σπίτι νοικιασμένο ή ιδιόκτητο, με πάρκινγκ ή κλειστό χώρο στάθμευσης για να καλυφθούν τα ίχνη και να μην εντοπιστεί η μηχανή από τον περασμένο Ιούνιο που είχε κλαπεί. Θεωρούν επίσης ότι πιθανότατα υπάρχει κάποιο κλεμμένο αυτοκίνητο, το οποίο επίσης είναι καλά κρυμμένο. 

Σύμφωνα με τη Δημόσια Τηλεόραση, από την πρώτη στιγμή γίνεται επίσης μια ιδιαίτερη ηλεκτρονική σάρωση όλων των όμορων περιοχών από το σημείο , καθώς οι αστυνομικοί προσπαθούν να εντοπίσουν μέσω των ηλεκτρονικών χαρτών εάν έγιναν ύποπτες τηλεφωνικές επικοινωνίες.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ