Φθιώτιδα: Τρακτέρ έγινε «σμπαράλια» ύστερα από τροχαίο στην ΕΟ Λαμίας-Καρπενησίου – ΦΩΤΟ

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τις 21:00 το βράδυ της Τρίτης (26/07) στην Ε.Ο ΛαμίαςΚαρπενησίου μετά το χωριό Καστρί.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Lamianow.gr ένα φορτηγάκι συγκρούστηκε με ένα τρακτέρ το οποίο τούμπαρε και έγινε σμπαράλια από την σύγκρουση.

Και τα δύο οχήματα τα οποία σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες κινούταν στην ίδια κατεύθυνση -άγνωστο πως- συγκρούστηκαν με αποτέλεσμα σοβαρές υλικές ζημιές.

Ο οδηγός του γεωργικού ελκυστήρα τραυματίστηκε, όχι σοβαρά σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ωστόσο μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Λαμίας μιας και είχε χτυπήσει στο πόδι του.

Ο οδηγός του έτερου οχήματος δεν τραυματίστηκε κατά τις ίδιες πηγές.

Μετά την σύγκρουση επικράτησε πανικός στο σημείο αφού διερχόμενοι οδηγοί “έκοβαν” για να δουν τι συμβαίνει με αποτέλεσμα μάλιστα να προκληθεί και καραμπόλα άλλων δύο οχημάτων, με αποτέλεσμα υλικές ζημιές.

Άμεσα στο σημείο έσπευσε η Τροχαία προκειμένου να ρυθμίσει την κυκλοφορία καθώς και ο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αλλά και γερανός προκειμένου να απομακρύνει το τρακτέρ που είχε καλύψει κομμάτι του οδοστρώματος.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του συμβάντος διενεργεί το Α.Τ Σπερχειάδας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ