Φθιώτιδα: Τους έβρισαν και τους απείλησαν ότι θα τους βάλουν φωτιά για… ένα ποδήλατο

Πανικός επικράτησε στην Φθιώτιδα και συγκεκριμένα στην Ανθήλη όταν δύο άτομα πήγαν στο σπίτι Ρομά με κυνηγετικό όπλο και πιστόλι απειλώντας τα μέλη της οικογένειας επειδή ο μικρός γιος πήρε ένα ποδήλατο από τα σκουπίδια και οι ίδιοι υποστήριξαν ότι είναι οι ιδιοκτήτες του.

Η 43χρονη και ο 19χρονος γιος της έζησαν τρομακτικές στιγμές. Όπως κατήγγειλαν στο ΑΤ Λαμίας οι δύο άνδρες, ηλικίας 42 και 32 ετών, πήγαν στο σπίτι τους το μεσημέρι της Τρίτης κρατώντας καραμπίνα και πιστόλι, υποστηρίζοντας ότι είναι οι ιδιοκτήτες του ποδηλάτου που είχε βρει ο ανήλικος γιος της 43χρονης στα απορρίμματα.

Όταν έφτασαν εκεί άρχισαν να τους βρίζουν και να τούς απειλούν ότι θα τους βάλουν φωτιά, ενώ ο ένας από τους δύο πυροβόλησε μία φορά στον αέρα για εκφοβισμό. Στη συνέχεια έφυγαν από το σπίτι, παίρνοντας μαζί τους και το ποδήλατο.

Η 43χρονη και ο γιος της κατήγγειλαν ακόμη ότι το ίδιο βράδυ, όταν εκείνοι έλειπαν από το σπίτι, εκδηλώθηκε φωτιά.

Σε αυτοψία που πραγματοποιήθηκε από Αστυνομικούς της Υ.Α. Λαμίας, παρατηρήθηκε εστία πρόσφατης πυρκαγιάς στο εσωτερικό της, από την οποία προκλήθηκαν φθορές στους τοίχους  και σε διάφορα οικιακά είδη, ενώ στον αύλειο χώρο, βρέθηκε και κατασχέθηκε ένας  κάλυκας αβολίδωτου φυσιγγίου, διαμετρήματος 9mm.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία δύο «νταήδων», οι οποίοι συνελήφθησαν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • 3 κυνηγετικά όπλα, εκ των οποίων μόνο το ένα 1 κατείχε νόμιμα ο ένας δράστης
  • ένα (1) αεροβόλο πιστόλι,
  • 35 αβολίδοτα φυσίγγια κρότου, διαμετρήματος 9mm,
  •  9 εκπαιδευτικά φυσίγγια  διαμετρήματος 0,762 του Ελληνικού Στρατού,
  • ένα απομιμητικό φυσίγγιο,
  • 46 κάλυκες διαφόρων διαμετρημάτων και
  • 19 βολίδες αεροβόλου όπλου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ