Φθιώτιδα: Πένθος στην Αμφίκλεια για τον θάνατο του πρώην δημάρχου

Ο πρώην δήμαρχος Αμφίκλειας, Ευστάθιος Στρογγυλάκος, πέθανε σήμερα βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του και την κοινωνία της Φθιώτιδας.

Ο Ευστάθιος Στρογγυλάκος άφησε το στίγμα του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση υπηρετώντας την περιοχή που αγαπούσε από τη θέση του δημάρχου, την περίοδο 1991-1994, αλλά και ως απλός πολίτης. Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, διακρινόταν για τη σεμνότητα και την ανιδιοτελή αγάπη του για τον τόπο του, πραγματοποιώντας έργα από τη θέση που κατείχε, αλλά και καταθέτοντας διαρκώς προτάσεις για την εξέλιξη του δήμου, κάτι που συνέχισε να κάνει και ως ενεργός πολίτης.

Συλλυπητήριο μήνυμα για τον θάνατο του Ευστάθιου Στρογγυλάκου έστειλε η δήμαρχος Αμφίκλειας – Ελάτειας Αθανασία Στιβακτή.

Όπως αναφέρει, “έφυγε” σήμερα ο πρώην δήμαρχος Αμφίκλειας Ευστάθιος Στρογγυλάκος, “ήσυχα, όπως ήσυχος και ήρεμος πορεύτηκε σε όλη του τη ζωή!”.

“Υπηρέτησε πιστά την Τοπική Αυτοδιοίκηση με αφοσίωση, αξιοπρέπεια και περίσσια αγάπη για τον τόπο του, αφήνοντας πίσω του πλούσιο έργο αλλά και διδάγματα. Με πρωτοπόρα ματιά και μακροπρόθεσμους στόχους ίδρυσε, κατά τη διάρκεια της θητείας του, Αναπτυξιακή Εταιρεία καθώς και τον Πολιτιστικό Οργανισμό Αμφίκλειας, δίνοντας πληθώρα δυνατοτήτων στο αγαπημένο του χωριό.

Το Δαδί ήταν, για εκείνον, το ομορφότερο χωριό της Ελλάδας και πίστευε ακράδαντα και όχι αδίκως ότι ο Δήμος του είχε να δώσει πολλά! Για τον λόγο αυτό ασκούσε μόνο καλοπροαίρετη κριτική, δίνοντας πολύτιμες συμβουλές και πατρική καθοδήγηση. Ήταν από τους Αυτοδιοικητικούς που επικροτούσαν και επιβράβευαν τις προσπάθειες των νεότερων, ενώ οι υποδείξεις του γίνονταν πάντοτε με ευγένεια και αφορούσαν παρεμβάσεις με μοναδικό σκοπό τη βελτίωση της καθημερινότητάς μας.

Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του. Θα τον θυμόμαστε πάντα με σεβασμό και εκτίμηση. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει”, σημειώνει στο μήνυμά της.

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.