Φθιώτιδα: Κάλεσαν την Πυροσβεστική για να σβήσει… ψησταριά με σουβλάκια – ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Ένα περιστατικό που προκαλεί αίσθηση συνέβη στο χωριό Πλατύστομο στη Δυτική Φθιώτιδα, το βράδυ της Κυριακής (6/8). Κατά τη διάρκεια εκδήλωσης, που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Πηλέας», εμφανίστηκε ξαφνικά ένας άνδρας της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, προκειμένου να σβήσει… την ψησταριά που χρησιμοποιούσαν οι διοργανωτές για να ετοιμάσουν τα σουβλάκια.

Όσοι βρίσκονταν στο σημείο έμειναν με το στόμα ανοικτό και σάστισαν με την εικόνα του πυροσβέστη, ο οποίος πήρε το λάστιχο και έριξε νερό στα κάρβουνα για να σβήσουν. Όπως αναφέρει το lamianow, λίγα λεπτά αργότερα ο πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου «Πηλέας», Κώστας Ευθυμίου, κατήγγειλε δια του μικροφώνου ότι η επέμβαση της Πυροσβεστικής έγινε ύστερα από κλήση του προέδρου της Τοπικής Κοινότητας υπό τον φόβο εκδήλωσης πυρκαγιάς.

«Φαίνεται ότι ο πρόεδρος του χωριού παρεξήγησε την καιόμενη Σμύρνη και νόμισε μήπως κάψουμε τον χώρο. Για να μας προφυλάξει επειδή πρόκειται περί αγαθού ανθρώπου κάλεσε την Πυροσβεστική. Ο καθένας μπορεί να καταλάβει τώρα τι γίνεται. Σκέφτηκε να μην φάμε και πολλά σουβλάκια και έχουμε πρόβλημα με την χοληστερίνη. Αυτός είναι ο κ. πρόεδρος που έχει ο στόχο 4 χρόνια τώρα να σβήσει τον Πηλέα. Ενοχλείται. Τώρα, δεν ξέρω γιατί. Το θέμα είναι ότι για όλα αυτά επιβραβεύεται και είναι ξανά υποψήφιος για την θέση του προέδρου της κοινότητας. Να τον χαιρόμαστε όλοι μαζί…», δήλωσε.

Ο πρόεδρος της κοινότητας μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Lamia Polis 87.7 και τόνισε πως φοβήθηκε λόγω των έντονων ανέμων που έπνεαν στην περιοχή κι έτσι κάλεσε την Πυροσβεστική Υπηρεσία, προκειμένου να επιληφθεί του συμβάντος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ