Φθιώτιδα: Φρικτό τροχαίο με νεκρό 38χρονο – Ήταν γιος πυροσβέστη που είχε χάσει τη ζωή του

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις 7 το πρωί της Τρίτης 25 Οκτωβρίου, στο 37ο χλμ της εθνικής οδού Λαμίας – Καρπενησίου, στη Φθιώτιδα.

Λίγο μετά τη διασταύρωση Παλαιοβράχας και πριν από τη Βίτωλη, ένα 4Χ4 όχημα που οδηγούσε 38χρονος, εξετράπη της πορείας του και αφού προσέκρουσε στις προστατευτικές μπάρες του γεφυριού που υπάρχει στο σημείο, βρέθηκε στο κενό.

Από την πτώση, σκοτώθηκε ο οδηγός. Ο 38χρονος απεγκλωβίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του από πυροσβέστες της 7ης ΕΜΑΚ και της ΠΥ Μακρακώμης που έσπευσαν στο σημείο.

Ο 38χρονος φέρεται να επέστρεφε στο σπίτι του στον Άγιο Γεώργιο και κάτω από συνθήκες που διερευνά το ΑΤ Σπερχειάδας, βρέθηκε εκτός δρόμου.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα LamiaReport, πρόκειται για ένα από τα πέντε παιδιά του Εποχικού Πυροσβέστη Σύρου Δημόπουλου, που έχασε τη ζωή του, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, σε ηλικία 45 ετών στις 28 Ιουνίου του 2001, κατά τη διάρκεια πλήρωσης δεξαμενής καυσίμων πυροσβεστικού οχήματος στην Π.Υ. Μακρακώμης.

Ο αδελφός του εργάζεται κι εκείνος στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Μακρακώμης και ήταν από τους πρώτους που ενημερώθηκε για το τραγικό συμβάν.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του τροχαίου δυστυχήματος, διενεργεί το ΑΤ Σπερχειάδας.

Δείτε φωτογραφίες-σοκ από το θανατηφόρο τροχαίο στη Φθιώτιδα

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ