Φθιώτιδα: Απήγαγε τον 7χρονο γιο του και ζήτησε λύτρα από την μητέρα του για να τον επιστρέψει

Στη δημοσιότητα δόθηκαν, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας, οι φωτογραφίες καθώς και η ασκηθείσα ποινική δίωξη σε βάρος 38χρονου από τη Συρία για αρπαγή ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 14 έτη από υπαίτιο που τέλεσε την πράξη με σκοπό να εισπράξει λύτρα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., το βράδυ της 25ης Ιουνίου 2023 ο 38χρονος βρισκόταν στη Λάρυμνα Φθιώτιδας μαζί με τον 7χρονο γιο του, και την 40χρονη μητέρα του, προέβη στην αρπαγή του παιδιού.  

Στη συνέχεια, σε επικοινωνία που είχε με την 40χρονη, η οποία έχει την αποκλειστική επιμέλεια του 7χρονου, απαίτησε για την επιστροφή του παιδιού χρηματικό ποσό.

Δείτε εδώ τα στοιχεία του 38χρονου Σύρου

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και στην ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό του παραπάνω αδικήματος, καθώς και στη διερεύνηση συμμετοχής αυτού και σε άλλες αξιόποινες πράξεις σε βάρος και άλλων θυμάτων που δεν έχουν εισέτι καταγγελθεί.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ