Θανατηφόρο τροχαίο στην Παλλήνη: Φορτηγάκι καρφώθηκε στα διόδια – Συγκλονιστικές ΦΩΤΟ

Φρικτό τροχαίο με έναν νεκρό σημειώθηκε πριν από λίγα λεπτά στα διόδια της Παλλήνης

Ένα λευκό φορτηγάκι, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, καρφώθηκε στο στηθαίο του σταθμού των διοδίων της Παλλήνης. Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που έστειλε αναγνώστης του enikos.gr, η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που το φορτηγάκι σηκώθηκε και έμεινε όρθιο.

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της Πυροσβεστικής, που απεγκλώβισαν τον οδηγό του οχήματος, ο οποίος δεν είχε τις αισθήσεις του.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο του τροχαίου

τροχαίο Παλλήνη διόδια τροχαίο Παλλήνη διόδια

τροχαίο Παλλήνη διόδια

Το enikos.gr στηρίζεται στη διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στη σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr/ και με email: [email protected]

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ