Σοκαριστικό τροχαίο στη Νίκαια – Φορτηγό παρέσυρε και σκότωσε 6χρονη

Σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε πριν από λίγο στη Νίκαια. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες λίγο πριν από τις 2 το μεσημέρι, ένα φορτηγό παρέσυρε και σκότωσε μια εξάχρονη στη συμβολή των οδών Γρηγορίου Λαμπράκη και Κουταΐση. Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει τραυματιστεί και μια 12χρονη, που έχει μεταφερθεί στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας και φέρει ένα κάταγμα στη λεκάνη, ωστόσο φαίνεται πως δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή της. Η γυναίκα που συνόδευε τα παιδιά, θεία του παιδιού που έχασε τη ζωή του και μητέρα του παιδιού που τραυματίστηκε, είναι σε κατάσταση σοκ.

Οι αστυνομικοί έχουν σπεύσει στο σημείο και σύμφωνα με πληροφορίες εξετάζεται και ο οδηγός του φορτηγού. Οι Αρχές προσπαθούν να συλλέξουν μαρτυρίες αλλά και υλικό από κάμερες ασφαλείας προκειμένου να διαπιστωθεί κάτω από ποιες συνθήκες σημειώθηκε το φρικτό τροχαίο.

Ανατριχιαστική μαρτυρία για το θανατηφόρο τροχαίο στη Νίκαια

Σοκάρει η μαρτυρία ενός αυτόπτη μάρτυρα του τροχαίου δυστυχήματος. “Σταμάτησε ένα πούλμαν δεξιά, κατέβηκε μία γυναίκα με δύο παιδιά και προσπάθησαν να διασχίσουν τον δρόμο. Όταν βρίσκονται στη μέση του δρόμου, άναψε «πράσινο» για τα αυτοκίνητα. Η γυναίκα με τα παιδιά έτρεξαν για να περάσουν τον δρόμο γρήγορα, όμως ένα χωματουργικό φορτηγό ξεκίνησε κανονικά με αποτέλεσμα να πατήσει τα δύο παιδιά. Η γυναίκα ούρλιαζε, αλλά ο οδηγός δεν τους είχε δει και δεν κατάλαβε τίποτα» είπε χαρακτηριστικά ο αυτόπτης μάρτυρας του τροχαίου, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR. «Εμείς οι περαστικοί πεταχτήκαμε στον δρόμο και αν δεν του κάναμε σινιάλο να σταματήσει αλλά ήταν ήδη αργά» ανέφερε, περιγράφοντας τι συνέβη.

Συγκλονιστικές εικόνες από το σημείο του φρικτού τροχαίου στη Νίκαια

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ