Φρίκη: Τρία αδέλφια στρατιωτικοί βίαζαν και κακοποιούσαν τον 5χρονο γιο του ενός

Μια υπόθεση που προκαλεί φρίκη έφερε στο φως απόφαση του Αρείου Πάγου, η οποία αναίρεσε βούλευμα που έστελνε στο εδώλιο τρία αδέλφια που κατηγορούνται για τον κατά συρροή βιασμό και βασανισμό του 5χρονου γιου του ενός. Και οι τρεις κατηγορούμενοι σύμφωνα με την εφημερίδα “On Time”, υπηρετούσαν σε τρία διαφορετικά Σώματα των Ενόπλων Δυνάμεων και φέρονται ότι από τον Μάρτιο του 2013 έως τον Ιούνιο του 2016 κακοποιούσαν με κάθε τρόπο το αγοράκι. Το παιδί, εκτός των άλλων, έφερε στο σώμα του τραύματα που προήλθαν από σβήσιμο τσιγάρων, ενώ ο εφιάλτης του αποκαλύφθηκε από τα παραμιλητά του την ώρα που κοιμόταν.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν ήδη γίνει γνωστά, ο πατέρας του 5χρονου αγοριού είναι Λοχίας ΕΠΟΠ, ενώ ο ένας αδελφός του υπηρετούσε με τον βαθμό του ανθυπολοχαγού των τεθωρακισμένων και ο δεύτερος με τον βαθμό του σημαιοφόρου στο αρχηγείο του στόλου του Πολεμικού Ναυτικού. Ο πατέρας βρισκόταν σε διάσταση με τη σύζυγό του από το 2014 και σύμφωνα με απόφαση του Πρωτοδικείου, έπαιρνε τον γιο του σε προκαθορισμένα χρονικά διαστήματα, τις ημέρες των Χριστουγέννων, του Πάσχα και άλλων αργιών είτε στο πατρικό σπίτι του στη Θεσσαλία, είτε στο σπίτι του στον Πειραιά. Όταν μια μέρα του Ιουνίου του 2016 το παιδί επέστρεψε από τον πατέρα του υποσιτισμένο και σε κατάσταση υπνηλίας, η μητέρα του παρατήρησε στο μπράτσο του ένα στρογγυλό σημάδι που έμοιαζε σαν να έχει σβηστεί τσιγάρο πάνω του. Το αγοράκι το βράδυ είχε εφιάλτες και παραμιλούσε: “Φτάνει, δεν αντέχω άλλο”. Όταν η μητέρα άρχισε να ρωτάει το παιδί για τα σημάδια, εκείνο της απάντησε ότι ο πατέρας του τού είχε πετάξει τσιγάρο, ωστόσο ο μικρός προχώρησε και σε μια άλλη εξιστόρηση των όσων βίωνε λέγοντας ότι ο πατέρας του κάνει κι άλλα πράγματα με την “ουρίτσα” του, όπως είχαν βαφτίσει οι τρεις στρατιωτικοί τα γεννητικά τους όργανα.

Ο 5χρονος ανέφερε ότι και ο πατέρας και οι θείοι του, ο ένας μετά τον άλλο, την ίδια ημέρα, «μου ανοίγουν το στόμα με τα δύο χέρια και εμένα με πονάει» και βάζουν, «την ουρίτσα τους στο στόμα μου». Και συνέχισε, τονίζοντας πως «εκείνοι γελάνε» και «αυτά γίνονταν αμέτρητες φορές». Ακόμη, είπε ότι κάποιος από τους θείους του «έβαλε την ουρίτσα του στο χέρι του και αλλού»… Μάλιστα, απειλούσαν το παιδί ότι «θα σκοτώσουν τη γιαγιά και θα το δείρουν αν το πει»

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ