Φρίκη στον Πειραιά: Θύμα σεξουαλικής κακοποίησης μία 14χρονη από τον πατριό της

Φρίκη προκαλούν οι πληροφορίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τη σεξουαλική κακοποίηση μίας 14χρονης από τον πατριό της. Ο άνδρας κακοποιούσε σεξουαλικά το κορίτσι εδώ και τέσσερα χρόνια, στο σπίτι τους σε περιοχή του Πειραιά.

Η 14χρονη τόσα χρόνια κρατούσε κρυφή τη φρίκη που βίωνε από τον ίδιο της τον πατριό, ώσπου λύγισε και αποκάλυψε στη μητέρα του, η οποία ισχυρίζεται ότι δεν αντιλήφθηκε το παραμικρό, τα πάντα. Στη συνέχεια απευθύνθηκε στη Διεύθυνση Ανηλίκων, όπου μιλώντας σε παιδοψυχολόγους περιέγραψε τον εφιάλτη που ζούσε.

Κάποια στιγμή, ο αδελφός της είχε δει από τη μισάνοιχτη πόρτα του δωματίου της, τον άνδρα ημίγυμνο πάνω από το κορίτσι που ήταν ξαπλωμένο στο κρεβάτι του. Όταν αυτός αντιλήφθηκε ότι το αγόρι τον είχε δει, το πήγε και του αγόρασε παιχνίδια προσπαθώντας να διασφαλίσει τη σιωπή του, λέγοντάς του ότι είχε μπει στο δωμάτιο της αδελφής του για να πάρει το τηλέφωνό του και ότι δεν είχε συμβεί κάτι και το έπεισε να μην μιλήσει στη μητέρα του.

Ο άνδρας είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές σχετικά με ναρκωτικά, στη Ρόδο, ενώ τώρα εργαζόταν σε οικοδομές. Μετά τα όσα είπε το κορίτσι στους παιδοψυχολόγους στη Διεύθυνση Ανηλίκων, ο άνδρας συνελήφθη, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και προφυλακίστηκε. Σημειώνεται πως στο κινητό του βρέθηκαν φωτογραφίες και βίντεο του κοριτσιού, στα οποία έλεγε ότι αυτά είναι φυσιολογικά και γίνονται μέσα στις οικογένειες. Οι Αρχές ανησυχούν για το παρελθόν του άνδρα, καθώς ενδέχεται να υπάρχουν και άλλα θύματα των αρρωστημένων ορέξεών του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ