Φρίκη στην Κυψέλη: “Το παιδί έκανε φασαρία και του έβαλα τη μονωτική ταινία για να σταματήσει”, είπε ο σύντροφος της σύγχρονης “Μήδειας” 

Σοκ έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο η φρικτή δολοφονία ενός 7χρονου αγοριού από τη μητέρα του και τον Πολωνό σύντροφό της στην Κυψέλη. Το σατανικό ζευγάρι έκρυβε το πτώμα του παιδιού για πέντε χρόνια στο μπαλκόνι του σπιτιού του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr το άτυχο αγόρι ζούσε εφιαλτικές στιγμές μαζί με την αδελφή του στα χέρια των δραστών. Τα κακοποιούσαν βάναυσα, τα ξυλοκοπούσαν, τα έβαζαν πολλές ώρες να στέκονται όρθια για τιμωρία και τα άφηναν πολλές ημέρες χωρίς φαγητό. Ευτυχώς το κοριτσάκι πήγε σε ανάδοχη οικογένεια μετά από έρευνα της εισαγγελίας ανηλίκων και γλίτωσε.

Οργή και αποτροπιασμό προκαλούν τα όσα είπε στους αστυνομικούς ο Πολωνός δράστης για το τι προηγήθηκε του μαρτυρικού θανάτου του 7χρονου. “Έβαλα το παιδί σε τιμωρία επειδή φώναζε και δεν σταματούσε. Κάτι έπρεπε να κάνω για να σταματήσει, έτσι έβαλα την μονωτική ταινία στο στόμα. Όταν πήγα αργότερα να δω πως είναι, το βρήκα νεκρό”.

Στην αρχή το σατανικό ζευγάρι κρατούσε τη σορό του παιδιού σε έναν αυτοσχέδιο τσιμεντένιο τάφο στο μπαλκόνι του σπιτιού και όταν μετακόμισαν στο σπίτι στην Κυψέλη, πήραν μαζί τους τα οστά και τα είχαν μέσα σε έναν καναπέ πάλι στο μπαλκόνι.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ