Φρίκη στη Λέσβο: Στη φυλακή 70χρονος για βιασμό τριών αδελφών – “Κάτι μου είχαν πει” λέει η μητέρα

Φρίκη προκαλούν οι λεπτομέρειες από την υπόθεση βιασμού τριών αδελφών από 70χρονο, σε χωριό της Λέσβου.

Η υπόθεση εκδικάστηκε στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Βορείου Αιγαίου, που συνεδρίασε στη Χίο, και επέβαλε ποινή φυλάκισης 20 ετών στον κατηγορούμενο.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο φερόμενος ως δράστης παρά τις σε βάρος του αναγγελθείσες κατηγορίες, το 2015, συνέχισε ανενόχλητος μέχρι και τις προηγούμενες μέρες να δρα ως “αθλητικός παράγοντας” κάτι που, μάλιστα, επικαλέστηκε και στη δίκη λέγοντας πως “έχει εκπαιδεύσει αθλητικά εκατοντάδες παιδιά”.

Όπως ακούστηκε κατά τη διάρκεια της δίκης, τρία αδέλφια,λ που φιλοξενούσε στο σπίτι του, κατέθεσαν περιστατικά βιασμού και άλλες εγκληματικές συμπεριφορές. Τα παιδιά ανέφεραν ότι επί ένα χρόνο ο 70χρονος τα κακοποιούσε, τα απειλούσε με ασιτία, ότι “θα τους πάρει η πρόνοια και δεν θα ξαναδούν τη μητέρα τους”.

Ο βιολογικός πατέρας των παιδιών είχε προβλήματα με την δικαιοσύνη και ήταν απών, ενώ η μητέρα μετακόμισε κοντά στο σπίτι του 70χρονου, και εκεί φαίνεται να αναπτύχθηκε μια ιδιαίτερη σχέση, με την ίδια να απουσιάζει αρκετά συχνά, ακόμα και πολλές ημέρες στο εξωτερικό.

Τα τρία παιδιά έμεναν στο σπίτι του 70χρονου, ο οποίος μάλιστα πραγματοποιούσε και ταξίδια στο εξωτερικό μαζί τους, με την άδεια της μητέρας τους.

Αίσθηση προκάλεσε το γεγονός ότι η ίδια η μητέρα δεν κατήγγειλε ποτέ στις αρχές τα όσα συνέβησαν, ενώ καταθέτοντας στο δικαστήριο είπε απλά πως… κάτι της είχαν πει τα παιδιά της. Είναι δε ενδεικτικό ότι η υπόθεση άρχισε να διερευνάται έπειτα από καταγγελίες τρίτων προσώπων στην αστυνομία.΄

Ο 70χρονος αρνήθηκε τις κατηγορίες και προσπάθησε να πείσει δικαστές και εισαγγελέα για το πόσο πονόψυχος είναι αναλαμβάνοντας την ευθύνη τριών ανήλικων παιδιών, ωστόσο το δικαστήριο δεν πείστηκε κι έτσι δεν του αναγνωρίστηκε κανένα ελαφρυντικό. Ήδη οδηγήθηκε στη φυλακή.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ