Φόβοι της ΕΛ.ΑΣ. για νέο χτύπημα

Φόβοι της ΕΛ.ΑΣ. για νέο χτύπημα

Ανησυχία προκαλεί στην ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας το ενδεχόμενο νέου τρομοκρατικού χτυπήματος. Ανώτατοι αξιωματικοί αποκάλυψαν στην «Κ» ότι έχουν ήδη προχωρήσει στη λήψη έκτακτων μέτρων, ενισχύοντας τη φύλαξη πιθανών στόχων νέας επίθεσης. Θέμα ημερών θεωρείται και η επαναφορά της αστυνομικής συνοδείας στους βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα επόμενα εικοσιτετράωρα η Χ.Α. πρόκειται να καταθέσει αίτημα προς το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. για επαναφορά της αστυνομικής φύλαξης στα γραφεία και τα υψηλόβαθμα στελέχη του κόμματος. Ενδεικτική του κλίματος των τελευταίων ημερών είναι καταγγελία του βουλευτή της Χ.Α. Γιώργου Γερμενή στην Αμεση Δράση, αργά τη νύχτα της Τρίτης.

Φέρεται να ενημέρωσε την ΕΛ.ΑΣ. ότι οι επιβάτες λευκής μοτοσικλέτας τον ακολουθούσαν από την έξοδο της Αττικής Οδού στην Καισαριανή μέχρι την είσοδό του στη Βουλή όπου κατέφυγε (γύρω στις 9.30 – 10.00 μ.μ.) για να προστατευθεί. Στις 20 Σεπτεμβρίου (σ.σ.: τρεις μέρες μετά τη δολοφονία Π. Φύσσα) με εντολή του υπουργού Νίκου Δένδια είχε διακοπεί η διάθεση αστυνομικών συνοδών στους βουλευτές της Χ.Α.

Πηγή: ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ